Engelli kadını almayan otobüsün sahibinin annesi de engelli çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Engelli kadını almayan otobüsün sahibinin annesi de engelli çıktı
#Bursa |
15 Oca 2018 / Pzt 17:13
/ 3.851 Kez Okundu
| |

Bursa’da, özel halk otobüsüne alınmayan engelli kadına çiçeklerle özür ziyaretinde bulunuldu

Bursa’da, özel halk otobüsüne alınmayan engelli kadına çiçeklerle özür ziyaretin de bulunuldu.
engelli/">Engelli Necla D. (47), otobüs şoforü tarafından engelli rampası açılmayarak otobüse alınmadı. Bu durumun basına yansıması ve artan tepkiler üzerine otobüsün ortağı olan Yılmaz Esen, Bursa Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İl Müdürü, Burulaş Genel Müdürü, Bursa Özel Halk Otobüsleri Başkanı ve engelli/">Engelli Milletvekili Bennur Karaburun ile beraber Necla D’yi evin de ziyaret e derek özür diledi. Otobüsü o gün şoförün kullandığını ifa de e den Yılmaz Esen, "Benim de annem 5 yıldır yatalak. Haberi duyunca çok üzüldüm" dedi.
Burulaş Genel Müdürü Mehmet Kürşat Çapar, böyle bir hadise yaşandığı için çok üzgün olduklarını belirterek, "Bunun tekrar yaşanmaması için elimiz den ne gerekiyorsa yapacağız" şeklin de konuştu.
AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun ise, "AK Parti hükümetleri dönemin de engellilere yönelik bir çok düzenleme yapıldı. Birtakım eksikliklerimiz var, bunu da el birliği ile halle deceğiz" dedi.
12 yaşından itibaren aralıksız tedavi gördüğünü söyleyen Necla D. ise, "Hastalığımdan dolayı anne olma şansım hiç olmadı. Hayatımın tamamını engelli olarak geçirdim Bundan sonra daha da kötü olmamak için çaba harcıyorum. Bu yaşadıklarımdan dolayı son 2 yıldır ev den sa dece tedavi olmak için dışarı çıkıyorum. Hastaneye de bin bir zorlukla gidip geliyorum. Sosyal hayatım sıfır" diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.