Gediz’de Kurban Bayramı için poşet dağıtımı başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gediz’de Kurban Bayramı için poşet dağıtımı başladı
#Bursa |
25 Ağu 2017 / Cum 18:33
/ 61 Kez Okundu
| |

Gediz Belediyesi Kurban Bayramında çevre kirliliğinin önlenmesi için vatandaşların kurbanlık et ve sakatatları muhafaza etmesi amacıyla kurban poşeti dağıtımına başladı

Gediz Belediyesi Kurban Bayramında çevre kirliliğinin önlenmesi için vatandaşların kurbanlık et ve sakatatları muhafaza etmesi amacıyla kurban poşeti dağıtımına başladı.
Her yıl şehir merkezindeki tüm evlere dağıtılan poşet uygulaması ile kurban bayramında kent temizliği sağlanarak, çevre ve insan sağlığını tehdit edebilecek olumsuz şartlar ortadan kaldırılıyor.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, “Gediz Belediyesi olarak geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda kent merkezinde bulunan tüm konutlara kurban poşeti dağıtıyoruz. Kurban Bayramında oluşması muhtemel çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların kurbanlık et ve sakatatları muhafaza etmesi için vatandaşlarımıza ücretsiz olarak kurbanlık poşeti dağıtımına başladık. Birçok kent meclisi ve belediye tarafından örnek alınan uygulamadan vatandaşlarımızda memnun olduklarını ifade etmektedirler. Bu uygulama ile çevre sağlığı ve insan sağlığını tehdit edebilecek tüm olumsuz etkenler ortadan kaldırılmaktadır. Çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların güzel bir bayram geçirmesi için belediye olarak tüm hazırlıkları yaptık. Vatandaşlarımızın şimdiden bayramını tebrik ederim” dedi.(EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.