‘Halil İbrahim Sofrası’ buluşmaları sürüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
‘Halil İbrahim Sofrası’ buluşmaları sürüyor
#Bursa |
10 Mar 2018 / Cmt 12:31
/ 202 Kez Okundu
| |

‘Halil İbrahim Sofrası’ isimli vatandaş buluşmalarını hız kesmeden sürdüren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kıranlar Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu

‘Halil İbrahim Sofrası’ isimli vatandaş buluşmalarını hız kesmeden sürdüren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kıranlar Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.
İlçenin dört bir yanında vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Özkan, mahalle sakinleriyle buluşmalarını sürdürüyor. Ali Özkan, son olarak Kıranlar Mahallesi’ne giderek, ‘Halil İbrahim Sofrası’na yeni bir halka daha ekledi. Başkan Ali Özkan, Kıranlar Camii’nde kılınan sabah namazı sonrası mahalle kahvesinde kurulan sofrada vatandaşlarla aynı masayı paylaşarak, onların sıkıntı ve taleplerini dinledi.
Merkez - kırsal ayırt etmeden bütün mahalleleri ziyaret etmeyi hedeflediklerini anlatan Ali Özkan, “Toplantılarımızın bir yenisini daha bugün gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Karacabey Belediyesi olarak, meclis üyelerimizle beraber çeşitli vesilelerle vatandaşlarımızla bir arada olmaya çalışıyoruz. Bu vesilelerden bir tanesi de organize ettiğimiz sabah kahvaltıları. İlçemizdeki 85 mahallede kahvehanelerde, camilerde bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Belediyemizden taleplerinizi dinlemeyi, sizlerle beraber bunları değerlendirmeyi ve çözüm yollarını ortak akılla geliştirmeyi kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.