Hamzaoğlu: ‘’Tarihe Geçecek Bir Galibiyet Aldık’’

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hamzaoğlu: ‘’Tarihe Geçecek Bir Galibiyet Aldık’’
#Bursa |
17 Oca 2016 / Paz 19:02
/ 201 Kez Okundu
| |

Hamza Hamzaoğlu, Süper Ligin 18. haftasında Trabzonsporu 4-2 yendiğimiz maçın ardından, "Böyle önemli güzel bir statta tarihe geçecek bir maçta galip geldiğimiz için mutuyuz." dedi.

Hamzaoğlu, maçın ardından şu değerlendirmede bulundu: "Kendi sahamızda ilk maçımız. Böyle önemli güzel bir statta tarihe geçecek bir maçta galip geldiğimiz için mutluyuz. Bugün güzel bir maç olacağını düşündüm. Trabzon'da iz de oynamaktan başka bir şey düşünmüyoruz. 2-0 geriye düşmemiz rağmen oyuncularım oyun disiplininden kopmadılar, çaba içinde oldular. Oyuncularımız galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Taraftarımıza oyuncularımıza, camiamıza hayırlı olsun. İnşallah bu statta daha çok maçlar kazanırız."

OYUNCULARIM KEYİF ALDI, SKORU DÜŞÜNMEDİ

Başarılı teknik adam, bir gazetecinin, Stoch'un performansını sorması üzerine, "Hepsi beraber performanslarını yukarı çektiler. Keyif aldılar, skoru düşünmediler. Stoch'da etkili oynadı. İkinci yarıda daha iyi oynadığımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"BU DESTEK SÜRDÜKÇE GALİBİYET HEDİYE ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Hamzaoğlu, taraftarlar için ise şunları söyledi: "Güzel bir atmosfer vardı. Yine de boş yerler vardı, onu da söylemeden geçemeyeceğim. Bugün stada gelen herkese teşekkür ediyorum. Bu yağmurlu havada bu önemli maçta bizi destekledikleri için hepsine teşekkür ediyorum. Zaten Bursaspor taraftarını söylemeye gerek yok. Herkes arkamızdaki gücü biliyor. Onların bu desteği sürdüğü sürece biz de onlara galibiyetler hediye etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

TAKIMA TAKVİYE

"Takıma takviye düşünüyor musunuz?" şeklindeki soruya ise Hamzaoğlu, "Var bakıyoruz. Görüştüğümüz birkaç oyuncu da var ama şuan netleşmiş bir şey yok." cevabını verdi.

BATALLA 1-2 HAFTAYA SAHADA

Hamzaoğlu, "Batalla ne zaman forma giyecek?" sorusu üzerine, "1,5 aydır takımla idman yapmıyor. Şuanda ona özel bir program uyguluyoruz. Ara sıra antrenmanlara almaya çalışıyoruz. 1-2 hafta içinde aramızda olur." dedi.

Lig sonu için hedef vermeyen Hamzaoğlu, "Sonu nerede olur bilemem. Ama önemli olan biz bu oyunu, mücadeleyi sürdürmemiz. Çizgimizi kaybetmeden aynı şekilde sürdürmeye gayret edeceğiz." şeklinde konuştu.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.