Hedef 14 milletvekili
#Bursa |
28 May 2018 / Pzt 18:46
/ 919 Kez Okundu
| |

24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem milletvekilliği seçiminde, AK Parti’nin hedefi Bursa’da, en az 14 milletvekili çıkarmak.

HALK BULUŞMALARI

AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın öncülüğünde yürütülmeye başlayan çalışmalar kapsamında, vatandaşlara yönelik verilen iftar ve sahur sofraları sayesinde halk buluşmaları gerçekleştiriliyor.

Birçok yere kurulan stantlar sayesinde vatandaşlara bilgilendirmeler yapılırken, Türkiye'ye çağ atlatan çalışmalar ve gelecek dönemde Türkiye'yi bekleyen dev projeler halka anlatılı

11 MİLLETVEKİLİ VARDI

1 Kasım seçimlerinde Bursa'da 11 milletvekili çıkaran AK Parti'de tüm çalışmalar milletvekili sayısını arttırmak üzerine kurgulandı. Bu yıl ilk defa 2 seçim bölgesine ayrılan Bursa'da, AK Parti İl Başkanlığı'nın hedefi en az 14 milletvekili çıkarmak.

İl Başkanı Ayhan Salman, 24 Haziran'da Bursa'da 14 milletvekili çıkarabilmek için tüm gayretleriyle çalışacaklarını belirterek, tüm İlçe teşkilatlarıyla koordineli bir çalışma yürüttüklerini dile getirdi.

KAPI KAPI GEZİLECEK

Salman şöyle konuştu;

“Bursa'mızı 14 milletvekili ile en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. İl başkanlığımız ve ilçe teşkilatlarımızla buna hazırız. Tüm vatandaşlarımıza kapı kapı gezerek ulaşacağız. İcraatlarımızı ve yapacaklarımızı anlatacağız.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.