Herkes hayal ediyor, o genç yaşında gerçekleştiriyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Herkes hayal ediyor, o genç yaşında gerçekleştiriyor
#Bursa |
28 Şub 2018 / Çar 11:01
/ 102 Kez Okundu
| |

Bursalı doğa aşığı Yusuf Ali Arslan, haftalık izinlerini sırtına taktığı çantasıyla otostopla tüm Türkiye’yi gezerek geçiriyor

Bursalı d oğa aşığı Yusuf Ali Arslan, haftalık izinlerini sırtına taktığı çantasıyla ot ost opla tüm Türkiye’yi gezerek geçiriy or. Şehirlerde nüfusun her geçen gün arttığı ülkemizde insanların, ’emekli olsam da d oğada sakin bir hayat yaşasam’ fikrini genç gezgin, 23 yaşında hem de çalışarak gerçeğe dönüştürüy or.
Sırtına taktığı çantasında bulunan çadırıyla tüm haftalık izinlerinde d oğayla iç içe bir hayat yaşayan Yusuf Ali Arslan, çektiği birbirinden güzel f ot oğrafları s osyal paylaşım sitesinde ’Gezginin Karesi’ kullanıcı adıyla paylaşıy or. Her biri kartp ostalları aratmayan f ot oğrafları onun gibi d oğayla iç içe yaşamayı hayal edip dışarıya çıkamayan binlerce kişi iç çekerek takip or" href="/tag/ediy or/">ediy or.
Ç ocukluğundan itibaren hep hayalinin sırtına çantasını alarak d oğayla baş başa yaşamak olduğunu ifade eden Arslan, "D oğa benim hayatımın bir parçası Bursa’da gece muhabiri olarak çalışıy orum. Haftalık izinlerimi ise sırtıma taktığım çantamla d oğayla iç içe geçiriy orum. Kışın Uludağ ve çevre illere giderek kamp atıy orum. Yazın ise Türkiye’nin farklı illerine ot ost opla giderek d oğal güzelliklerinin keyfini çıkartıy orum. Gezilerimde çektiğim f ot oğrafları Gezginin Karesi kullanıcı adımla s osyal paylaşım sitesinden paylaşıy orum. Binlerce takipçim var herkes bana ’biz de böyle hayat yaşamak istiy oruz ama cesaret edemiy oruz’ diye mesaj atıy or. Ben de d oğaya ve gezmeye gönüllü olanlara tecrübelerimi ve neler yapmaları gerek k onusunda yönlendiriy orum. D oğa benim yaşam tarzım, onsuz yaşayamam" dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.