İddiayı kaybederse boxer ile şehri gezecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İddiayı kaybederse boxer ile şehri gezecek
#Bursa | Haber Merkezi
28 Kas 2019 / Per 18:15
/ 3.382 Kez Okundu
| |

Bursa Hayat Gazetesi yazarı Osman Korkmaz, Bursaspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak’ın Bursaspor’da sezon sonunu görmesi durumunda Bursa’da boxer ile gezeceğini iddia etti.

Bursaspor'un aldığı başarılı sonuçlara rağmen oynadığı futbolun taraftarı memnun etmediğini kaydeden Korkmaz, "35 yıldır bu camianın içinde biri olarak Bursaspor taraftarının geleceğe dair tedirginliğini anlayabiliyorum. Gerek futbolcu gerekse gazetecilik dönemimde Bursaspor'da pek çok teknik direktör gördüm. Şu anki hocamız Yalçın Koşukavak'ın takıma oynattığı futbolla, uzun soluklu bir başarı yakalanabileceğine taraftar gibi ben de inanmıyorum. Hatta önümüzdeki haftalarda maalesef takımın sendeleyeceği apaçık ortada" dedi.

'YAPMAZSAM ADAM DEĞİLİM'

Açıklamalarının devamında şok bir iddiada bulunan Korkmaz, "Bursaspor'un ait olduğu Süper Lig'e tekrar dönebilmesi adına önümüzdeki haftalarda radikal kararlar alınacağını düşünüyorum. Bu düşüncemden o kadar eminim ki, eğer Yalçın Koşukavak Bursaspor'un başında 2019-2020 Sezonu'nu tamamlarsa; üstüme siyah ceket, beyaz gömlek ve kravat altımda sadece boxer ve ayağımda kundurayla Altıparmak, Kent Meydanı ve Heykel'de tur atacağım. Bu iddiamın duyurusunu sosyal medya hesabımdan da yaptım. Dediğimin arkasındayım. Eğer dolaşmazsam adam değilim!" ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.