İnegöl Belediyesi’nde tüm ödemeler online yapılıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Belediyesi’nde tüm ödemeler online yapılıyor
#Bursa | İHA
05 May 2021 / Çar 14:50
/ 135 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi’nden yapılan açıklamada, covid-19 tedbirleri kapsamında kuruma ait tüm ödemelerin web sayfası, e-devlet, Halkbank Mobil uygulaması ve internet bankacılığı üzerinden yapılabildiği ifade edildi.

Son 2 yılda dijitalleşmeye yönelik attığı adımlarla bu alanda örnek bir kurum haline gelen İnegöl Belediyesi, pandemi sürecinde bu çalışmalar sayesinde vatandaşa ciddi kolaylıklar sunuyor. E-belediye ve e-devlet uygulamaları başta olmak üzere farklı alanlardan belediyenin tüm işlemleri gerçekleştirilebiliyor.
Konuya ilişkin İnegöl Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Pandemi sürecinde ve kısıtlama günlerinde vatandaşlarımızın evlerinden çıkmadan işlemlerini yapabilmeleri adına sağladığımız altyapı, güvenli şekilde hizmet sunuyor. Bu doğrultuda belediyemizle ilgili tüm ödemelerinizi Covid-19 tedbirleri kapsamında Belediyemiz web sitesi https://ebelediye.inegol.bel.tr/Giris/Index/?returnURL=/Borc/Index) üzerinden, e-devlet uygulaması üzerinden, Halkbank mobil ve internet bankacılığı üzerinden yapabileceğinizi hatırlatır, esenlikler dileriz.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.