İznik’te Osman Sargın’sız meclis

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İznik’te Osman Sargın’sız meclis
#Bursa |
02 Oca 2018 / Sal 17:03
/ 297 Kez Okundu
| |

İznik Belediye Meclisi, 2018 yılının ilk toplantısını yaptı


Meclis toplantısı Belediye Başkan Vekili Süleyman Candar başkanlığında Gençlik ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Candar açılış konuşmasında, “Başkanımız Osman Sargın geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ameliyatının ardından çok şükür sağlığına kavuşmuştur. Taburcu olarak bugün evinde istirahat ediyor. Kendisine acil şifalar diliyor, bundan sonraki yaşamında da sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.
13 gündem ve 2 ek madde toplanan ilk madde olarak Aralık 2017 ayına ait meclis toplantısında alınan kararların özetleri oy birliği ile onaylandı.
5393 Sayılı Belediye Kanununun 25 . maddesi gereğince Belediyenin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetimi için gizli oyla ve üye sayısı üçten az beşten çok olmamak üzere Denetim Komisyonu oluşturuldu. Komisyona Yusuf Biçer, Öner Erim, İsmail Pencik, Dündar Koyutürk ve Müceher Egemen seçildi.
Ayrıca meclisin 2018 yılı aylık tatil zamanını da Ağustos 2018 olarak oy birliği ile kabul edildi. Denetim Komisyonu emrinde görevlendirilecek kişi sayısı ile çalıştırılacak gün sayısı ve bu kişilere ödenecek günlük ücreti de görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.