’Kadın Sevgi Eker, Şiddeti Değil Saygıyı Hak Eder’

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
’Kadın Sevgi Eker, Şiddeti Değil Saygıyı Hak Eder’
#Bursa |
07 Mar 2018 / Çar 15:08
/ 63 Kez Okundu
| |

Kadının Güçlenmesi Prensipleri’ne (WEPs) imza atan Eker Süt Ürünleri A

Kadının Güçlenmesi Prensipleri’ne (WEPs) imza atan Eker Süt Ürünleri A.Ş., kadın-erkek ayrımı yapmaksızın dayanışma anlayışı ile çalışan, toplumsal cinsiyete duyarlı bir şirket olacağına söz verdi. Eker, Dünya Kadınlar Gününe özel olarak hazırlanan ayran folyolarında ise “Kadın Sevgi Eker, Şiddeti Değil Saygıyı Hak Eder” mottosuyla mart ayı boyunca kadına yönelik şiddetin önlenmesi için toplumda farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.
Eker Süt Ürünleri A.Ş. yöneticileri, Sabancı Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu tarafından düzenlenen ‘İş Dünyası Aile İçi Şiddete Karşı’ ve ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ projeleri kapsamında verilen 6 günlük eğitime katıldı. Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eğiticisi unvanıyla Eker de farkındalık çalışmalarına başladı. Satış ve Pazarlama Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker Güryel öncülüğünde toplanan kurul ile politika, eylem ve el kitapçığının içeriği oluşturuldu.
Toplumsal cinsiyet eşitliği politikasını belirleyen Eker, hayatın her alanında toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda faaliyetleri destekleyecek. Eker, eşitlikçi, adil, sağlıklı, güvenli, şiddetin hiçbir türüne hoşgörü göstermeyen, dayanışmacı bir iş yeri kültürü oluşturmak için harekete geçti. Kadına yönelik şiddet vakalarında çalışanların, durumu fark etmeleri, gerekli adımları atmaları ve mağdurun iş yerindeki konumunun en az seviyede etkilenmesi için gerekli kurumsal desteği sağlamayı hedefliyor. Bu kapsamda çalışanlarına eğitimler verip farkındalık sağlamak adına iş yerinde kitapçık, takvim, ayna, çiçek ve broşür dağıttı.
Dünya Kadınlar Gününe özel olarak hazırlanan ayran folyolarında ise “Kadın Sevgi Eker, Şiddeti Değil Saygıyı Hak Eder” mottosuyla mart ayı boyunca kadına yönelik şiddetin önlenmesi için toplumda farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.