Karacabey Belediyesi’nin spora ve eğitime katkıları devam ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Karacabey Belediyesi’nin spora ve eğitime katkıları devam ediyor
#Bursa | İHA
02 Oca 2024 / Sal 16:38
/ 6 Kez Okundu
| |

Sporun ve sporcunun kenti Karacabey’de spora verilen karşılıksız destekler, vatandaşlardan da büyük ilgi görüyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla örnek çalışmalarına devam eden Karacabey Belediyesi, son 2 haftada 5 binden fazla kişiyi spor, eğitim alanında hizmet vermek amacıyla ücretsiz taşıdı. Belediye Başkanı Ali Özkan, her sene bu sayının daha da arttığını belirterek, ilçede sporun yaygınlaştırılması için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydetti.
“Her evden bir sporcu” hedefi
Her evden bir sporcu hedefiyle spor alanında çeşitli yatırımlar yaparak, her yaşa sporu cazip ve mümkün kılmak için yola çıkan Karacabey Belediyesi, son iki haftada spor ve eğitim amaçlı 5000’den fazla kişiye ücretsiz servis hizmeti verdi. Sporu sevdirmek adına yıllardır çalışmalar yapan Karacabey Belediyesi, sporcuları her gün evlerinden servisle alıp yine evlerine servisle ücretsiz olarak bırakıyor. Bu sayede 7’den 70’e spor yapmak isteyen herkesin önündeki engeller ortadan kaldırılırken, ilçe halkının spora olan yoğun ilgisinin de hız kesmeden devam ettiğini belirten Başkan Özkan, Karacabey’in artık ‘spor şehri’ olarak da anıldığını ve bundan büyük mutluluk duydukların söyledi.
Eğitime ve spora her alanda destek vermeye devam edeceklerini aktaran Başkan Ali Özkan, aynı zamanda öğrencilere diğer sosyal ve kültürel faaliyetler açısından da imkanlar dahilinde destek olunduğunu sözlerine ekledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.