Kardelen Kestane Şekeri’nin uzun ömürlü ambalajı raflarda

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kardelen Kestane Şekeri’nin uzun ömürlü ambalajı raflarda
#Bursa |
07 Şub 2018 / Çar 14:00
/ 150 Kez Okundu
| |

Kardelen Kestane Şekeri’nin özel vakumlama tekniği ile ambalajlanan yeni metal kutuları tüketicilerin beğenisine sunuldu

Kardelen Kestane Şekeri’nin özel vakumlama tekniği ile ambalajlanan yeni metal kutuları tüketicilerin beğenisine sunuldu. İlka Şekerleme Genel Müdürü Mümin Akgün, yeni ambalajlarındaki ürünlerin dış ortamdan etkilenmediği için 1 bir yıl tazeliğini koruduğunu söyledi.
İlka Şekerleme Genel Müdürü Mümin Akgün, Kardelen markası ile ürettikleri Bursa kestane şekerinin tüketiciler tarafından her geçen gün daha çok rağbet gördüğünü belirterek, ürün kalitesine çok önem verdikleri gibi piyasaya çıkardıkları faklı ambalajları ile de ilgi gördüklerine dikkat çekti. Akgün, Bursa’nın, Uludağ, Ulucami, Tophane, Saat Kulesi, Irgandı Köprüsü, Yeşil Türbe, Koza Han gibi tarihi ve turistik yerlerinin fotoğrafları bulunan ambalajların çok beğenildiğini söyleyerek, “Bu serideki metal kutularımızın içine koyduğumuz ürünlerde vakumlama tekniği uygulamaya başladık. Bu teknik sayesinde, kestane şekeri 1 yıl tazeliğini koruyor. Müşterilerimiz seyahatler sırasında dayanıklı ürün talep edince bu ambalajı geliştirdik. Yeni ürünümüze gösterilen ilgi beklentilerimizin üzerinde oldu” dedi.
Akgün, yeni ambalajlarını sıcak iklimlerde satışa sunmak için geliştirdiklerini ve yaz aylarında uzun seyahatlerde daha çok tercih edileceğini anlattı. Ortadoğu pazarına da bu ürünleri sunacaklarına vurgu yapan Mümin Akgün, “Diğer ambalajlardaki ürünlerimiz buzdolabında korunması gerekirken, bu ambalajımız vakumlu olduğu için, oda sıcaklığında da içindeki ürünün tazeliğini koruyor” dedi.
Mümin Akgün, İlka Şekerleme olarak, Bursa kestane şekerini Kardelen, Yaylacık ve Cardelion markaları ile ürettiklerini de söyledi. Akgün, Yaylacık markalı ürünlerini tamamen iç piyasaya sunduklarını, Kardelen markası ile ürettikleri kestane şekerini, iç piyasaya ve Ortadoğu’ya sattıklarını, Cardelion markalı ürünlerini de Avrupa ve Amerika’da satışa sunduklarını sözlerine ekledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.