Kestel Belediye Başkanı Silahlı Saldırıya Uğradı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kestel Belediye Başkanı Silahlı Saldırıya Uğradı
#Bursa |
16 Eki 2015 / Cum 10:52
/ 4.709 Kez Okundu
| |

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar makamında silahlı saldırıya uğradı

Kestel Belediye Başkanı Acar bu sabah saatlerinde makamında silahlı saldırıya uğradı.Saldırganın Kestel eski DSP İlçe Başkanı Ç.Y. olduğu ileri sürüldü.

Saldırganın makam odasında bir el havaya , bir el de Başkan Acar´ın ayağına ateş ettiği öğrenildi. Saldırgan belediyeni güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi.

Baldırından vurulan Belediye Başkanı Acar Şevket Yılmaz Hastanesi´ne götürüldü. Kurşunun baldırında kaldığı öğrenildi. Acar´a ilk müdahale 112 ekipleri tarafından belediye binasında yapıldı.

Acar´ın  hayati tehlikesi bulunmuyor. 

Bursa´da yaklaşık 6 ay önce AK Partili Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız makamında silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. 

KAFETERYA İÇİN YER İSTEMİŞ

Ç.Y.'nin ilk ifadesinde başkan Acar'dan TOKİ civarında kafeterya için bir yer istediği, olay sabahı bunu konuşmak için makamına gittiğinde başkanın talebe olumsuz yanıt vermesine sinirlendiğini belirterek, 'Hiç bir tartışmamız olmadı. Tabancamı çıkartıp öfkeyle sağ bacağına bir el ateş ettim. Üzerime gelen olmasın diye sonra da havaya tek el ateş ettim. Pişmanım' dediği öğrenildi.

ZİYARETLER BAŞLADI

Hastaneye ziyarete Bursa valisi Münür Karaloğlu,Yıldırım belediye başkanı İsmail Hakkı Edebali,Bursa emniyet müdürü Selami Yıldız hastaneye gelerek sağlık durumu hakkında bilgi alıyorlar.

 

inegolonline.com/ haberyeni/ haber/10_2015//dh43m0fac58605a1wyod5guvo.jpg" style="height:350px; width:565px" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.