Kültürpark camii yenilendi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kültürpark camii yenilendi
#Bursa |
31 Eki 2016 / Pzt 11:34
/ 96 Kez Okundu
| |

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark Camii’ni bakımdan geçirirken, avlusunu da yeniden düzenledi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark Camii’ni bakımdan geçirirken, avlusunu da yeniden düzenledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kültürpark’ın şehrin en çok ziyaret edilen mekanlarından biri olduğuna işaret ederek, “Son yapılan ilavelerle 500 bin metrekareye yaklaşan Kültürpark önemli bir buluşma noktası oluyor. Şehir dışından gelenlerin de en çok ilgisini çeken ve şehre nefes aldıran Kültürpark’ın eksiklerini Büyükşehir Belediyesi olarak tamamlıyoruz” dedi.
Başkan Recep Altepe, Kültürpark içindeki caminin bilhassa yaz aylarında yetersiz olduğu yönünde şikayetler olduğunu hatırlatarak, “Yaptığımız incelemelerde caminin yıkılıp yeniden yapılmasına gerek olmadığını tespit ettik. Ardından caminin bakımı, temizliği ve onarımı ile avlusunda tadilat yapıldı. Yaklaşık 500 metrekare civarında alan çevresindeki ferforje duvarlarıyla tekrar düzenlenmiş oldu. Kültürpark Camii’nin artık 500 metrekare avlusu var” dedi.
Vatandaşların Kültürpark Camii’nde rahatlıkla ibadetlerini yapabileceklerini söyleyen Recep Altepe, caminin yaz aylarında da ihtiyaca cevap verecek kapasiteye ulaştığını kaydetti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.