Mahkemede en anlamlı ceza
#Bursa |
12 Şub 2018 / Pzt 10:05
/ 943 Kez Okundu
| |

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde kavgada darp edilen bir kişi, karşı tarafın Afrin operasyonuna destek için Mehmetçik Vakfı’na 500 lira yatırması üzerine uzlaşarak, şikayetinden vazgeçti

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde kavgada darp edil en bir kişi, karşı tarafın Afrin operasyonuna destek için Mehmetçik Vakfı’na 500 lira yatırması üzerine uzlaşarak, şikayetind en vazgeçti.
Orhaneli ilçesinde meydana gel en olayda, Ramazan Çakmak, Salih Özkan’ı geç en mayıs ayında darp etti. Özkan’ın şikayetçi olması üzerine Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Mahkeme de dosyayı uzlaştırma bürosuna gönderdi. Bilirkişi olarak dosyaya atanan Özcan Altınok, tarafları barıştırmak için büyük çaba gösterdi. Yapılan çalışmalar sonucunda Özkan, Çakmak’ın Afrin’de Zeytin Dalı harekatına destek amacıyla Mehmetçik Vakfı’na bağışta bulunmasını istedi. Bunun üzerine Çakmak, 500 lira bağışta bulununca taraflar uzlaştı.
Geç en s ene darp edildiği ifade ed en Özkan, "Savcılıktan bizi bir kişi aradı. Uzlaşmamız için arabuluculuk yaptı. B en de Afrin’deki operasyona destek vermek için Mehmetçik Vakfı’na 500 lira yatırmasını istedim" dedi.
Geç en mayıs ayında bir olay yaşadıklarını belirt en Çakmak, "Uzlaşmayı herkese tavsiye ediyorum. Anlamlı bir bağış yaptık" diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.