MHP’liler Buna Çok Bozulacak!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MHP’liler Buna Çok Bozulacak!
#Bursa |
13 Kas 2015 / Cum 13:41
/ 1.486 Kez Okundu
| |

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti’nin Bursada yüzde 10luk oy artışını MHP’ye borçlu olduklarını ifade ederek, yüzde 10’un yarısını MHPden aldıklarını söyledi.

Dobruca Sosyal Tesislerinde gazetecilerle kahvaltıda buluşan Cemalettin Torun, Bursa'da Ak Parti'nin 7 Haziran seçimlerine göre oyunu yüzde 10 arttırdığına dikkat çekerek, "1960 yılından sonra en yüksek oy olan 2011 yılındaki yüzde 53'lük destek, 1 Kasım 2015 seçimlerinde 1 puan arttırarak yüzde 54'e çıktı. Bu oran Bursa demokrasi tarihinin rekorudur. MHP'den yüzde 5, HDP'den yüzde 1.5, CHP'den yüzde 1 ve SP den 0.5 oy geçişi ile birlikte Haziran ayında sandığa gitmeyen yüzde 2'lik kesimin yüzde 90'ını da AK Partiyi tercih etti. Biz sahada ciddi bir pozitif elektriklenmeyi görüyorduk. Ancak açıkcası bu kadar yüksek yüzde 10'luk bir artışı beklemiyorduk. Ancak Bursa halkı cömert davrandı. Yüzde 54'lük oy oranı ile vatandaşlarımız bize çok ağır bir sorumluluk yüklediler. Buna layık olmak için seçimden sonra daha çok çalışacağız" dedi.

BAŞBAKAN GELİYOR

Torun, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun oy oranını 10 puan arttıran Bursa'ya teşekkür ziyaretinde bulunmak için geleceğini söyledi. Tarihin belli olmadığını ifade eden Torun, bu ziyaretin Bursalılar tarafından da çok arzu edildiğini söyledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.