Minibüsçülerin bir günlük hasılatı Mehmetçiklere

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Minibüsçülerin bir günlük hasılatı Mehmetçiklere
#Bursa |
08 Şub 2018 / Per 14:03
/ 72 Kez Okundu
| |

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, minibüs şoförleri, bir günlük hasılatları olan 7 bin 320 TL’yi Mehmetçik Vakfı’na bağışladı

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, minibüs şoförleri, bir günlük hasılatları olan 7 bin 320 TL’yi Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.
Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Ramazan Bay öncülüğünde İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erdal Özköroğlu’nu ziyaret eden Esentepe - Garaj Hattı Başkanı Serkan Parlaklar ile Sanayi - TOKİ Hattı Başkanı Tayfun Çelik, daha sonra Ziraat Bankası Şube Müdürü Uğur Nacitarhan’ın konuğu oldu.
Türk askerinin her zaman yanında oldukları mesajını veren Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Ramazan Bay, Karacabeyli bütün şoför esnafının vatan için her türlü göreve hazır olduğunu vurguladı. Esentepe, Garaj ve TOKİ Sanayi Sitesi hatlarında çalışan şehir içi minibüs şoförlerinin örnek bir uygulamaya imza attığını belirten Bay, “Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’nı destekliyoruz. Bu konuda her türlü göreve hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Bütün Karacabeyliler Türk askerinin yanındadır. Milli birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe vatanımızı kimse bölemez” dedi.
İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erdal Özköroğlu ise, böylesine anlamlı bir davranışa imza atan minibüsçülere teşekkür etti.
Esentepe - Garaj Hattı Başkanı Serkan Parlaklar ile Sanayi - TOKİ Hattı Başkanı Tayfun Çelik de, “Açıkçası en büyük teşekkürü Karacabey halkı hak ediyor. Çünkü bu uygulamamıza halkımızın desteği büyüktü. Hatta 20 TL verip ‘Üstü kalsın’ diyen çok insan oldu. Bizler gerçekten çok büyük bir milletiz” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.