O listede adı bulunan orhangazili firmadan açıklama:

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
O listede adı bulunan orhangazili firmadan açıklama:
#Bursa |
01 Eyl 2016 / Per 19:34
/ 3.954 Kez Okundu
| |

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın taklit ve tağşiş yapıldığı belirlenen işletmeler ve ürünlerle ilgili yayınladığı listede yer alan Orhangazili firmalardan Yaşam Oliva markasının sahibi İhsan Teke açıklama yaptı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın taklit ve tağşiş yapıldığı belirlenen işletmeler ve ürünlerle ilgili yayınl adığı listede yer alan Orhangazili firmalardan Yaşam Oliva markasının sahibi İhsan Teke açıklama yaptı.
İhsan Teke, yaptığı açıklamada, “Bakanlık bu denetimi yaklaşık bir yıl önce yapmıştı. Parti ve seri numarasından da anlaşılacağı üzere bahsi geçen ürün, firmamızın kendi ürünü olmayıp yine o listede bulunan bir firmadan alınmıştır. O dönemde zeytinyağındaki büyük düşüş gereği hizmet devamlılığını sağlamak adına dışarıdan ürün almak zorunda kaldık. Yağlardaki karışımın belirlenmesinden sonra firma ile alışverişimiz o tarihte durdurulmuştur. Bununla birlikte kalite politikamız gereğince ürün verdiğimiz tüm bayilerimizden söz konusu zeytinyağları iade alınmıştır. Yetkili mercilerle de gerekli işlemler yapılmıştır. Ulusal ve uluslararası kalite belgelerine sahip olan firmamızın adının böyle bir konuya muhatap kalması bizleri son derece üzmüştür” dedi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.