Öğretmen olacak ikizleri ölüm ayırdı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Öğretmen olacak ikizleri ölüm ayırdı
#Bursa |
 :
/ 471 Kez Okundu
| |

Bursa’da, aşırı sürat sebebiyle kontrolden çıkan bir otomobil, otobüs durağına dalarken, kazada baba ile kızı hayatını kaybetti

Bursa'da, aşırı sürat sebebiyle kontrolden çıkan bir otomobil, otobüs durağına dalarken, kazada baba ile kızı hayatını kaybetti. Öğretmen olmaya hazırlanan genç kızın ikizi, kardeşinin ve babasının ölümünün ardından göz yaşlarına boğuldu.
Kaza, sabaha karşı Yeni Yalova Yolu'nda Panayır Köprüsü yakınlarında meydana geldi. 38 yaşındaki Reşat Aydın’ın kullandığı19 F 9838 plakalı otomobil, aşırı sürat sebebiyle kontrolden çıkarak, yol kenarındaki kaldırıma çarptıktan sonra takla atarak otobüs durağına daldı. Sürüklenen otomobil, ancak 50 metre ileride durabildi.
O esnada, tek dersten sınava girmek amacıyla okuluna gitmek için terminal otobüsü bekleyen Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü son sınıfı öğrencisi 24 yaşındaki Tunay Güngör ile kızını terminale bırakmak isteyen işçi emeklisi babası Rasim Güngör (54), otomobilin altında sürüklendi. Baba ile kızı olay yerinde hayatını kaybetti.
Takla atan araçta sıkışan ve hafif yaralanan sürücü Reşat Aydın ile yanında bulunan F.K. (32) ise, itfaiye ekiplerince otomobilden çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Hurdaya dönen otomobilde bira şişeleri olduğu görüldü.
Baba ile kızının kaza geçirdiği haberini, cep telefonuyla kendilerine ulaşamayınca durağa gidince öğrenen yakınları göz yaşlarına boğuldu. Öğretmen olmaya hazırlanan ikizini kaybeden Leyla Güngör, kardeşinin fotoğrafına sarılıp ağladı.
Ailenin damadı Feyzullah Karataş, “Kayınpederim sabaha kadar eve gelmeyince evdekiler durağa gitmiş. Durağın halini görünce çevreye sormuşlar ve oradaki bir güvenlik görevlisi, (Gece kaza oldu) deyince durumu anlamışlar. Acımız çok büyük” diye konuştu.
Ölen öğretmen adayının dört kardeşinin daha olduğu, baba ile kızının cenazelerinin yarın toprağa verileceği öğrenildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.