Orhangazi’de Özdemir’li YİM açılışı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Orhangazi’de Özdemir’li YİM açılışı
#Bursa |
27 Oca 2018 / Cmt 13:42
/ 249 Kez Okundu
| |

Limak Uludağ Elektrik, Orhangazi’de hizmet verecek Faturamatik Yetkili İşlem Merkezi’lerini (YİM), Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in katıldığı törenle açtı

Limak Uludağ Elektrik, Orhangazi’de hizmet verecek Faturamatik Yetkili İşlem Merkezi’lerini ( YİM), Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in katıldığı törenle açtı.
Limak Uludağ Elektrik, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla 2018 yılında da yeni yatırımlarını müşterileriyle buluşturuyor. Bu kapsamda Limak Uludağ Elektrik, Orhangazi Faturamatik Yetkili İşlem Merkezi’ni ( YİM), hizmete açtı. Orhangazi’de gerçekleştirilen YİM açılışına Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Murat Salman, LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Özdemir, Limak Enerji CEO’su Birol Ergüven, Limak Enerji Dağıtım Grubu Başkanı İsmail Ergüneş, Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Yalova Bölge Müdürü Mehmet Kandırmaz, Faturamatik Genel Müdürü Eyüp Kaynar ile protokol ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışa katılan LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, “Müşteri memnuniyeti bizim için esastır. Amacımız hizmetlerimizi daha hızlı ve kolay bir şekilde müşterilerimizin ayağına götürmek. Bu nedenle hizmetlerimizi müşterilerimizin evlerine en yakın noktaya götürmek için çalışıyoruz. Yatırımlarımızı da bu yönde hayata geçiriyoruz. Orhangazi’deki müşterilerimizi de YİM’lerle buluşturmaktan mutluyuz” dedi.
Limak Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytac da müşteri memnuniyetini önemsediklerini belirterek, “Hizmet alanımızı YİM’lerle genişletmeye devam ediyoruz. Şu an 100’e yakın işlem merkezimizle hizmet veriyoruz. Müşterilerimiz herhangi bir bedel ödemeden YİM’lerde tahsilat başta olmak üzere abonelik, indirimli elektrik satışı, avantajlı tarifeler fatura ödeme gibi birçok işlemi yapabilirler. Bugün de Orhangazi müşterilerimizin daha konforlu, ferah mekanlarda işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde yapacakları YİM’i hizmete açıyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.