Osmangazi Belediyesi ilçeyi modern pazar alanlarıyla donatıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Osmangazi Belediyesi ilçeyi modern pazar alanlarıyla donatıyor
#Bursa |
02 Mar 2018 / Cum 17:26
/ 149 Kez Okundu
| |

Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’ne 500 metrekare alan üzerine kurulu modern pazar alanı kazandırdı

Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’ne 500 metrekare alan üzerine kurulu modern pazar alanı kazandırdı.
İlçeyi modern pazar alanlarıyla donatan Osmangazi Belediyesi, hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Demirtaş Mahallesi’ndeki vatandaşların talebini yerine getirerek ilçeye modern bir pazar alanı kazandıran belediye, bugüne kadar 8 kapalı pazar alanı ve 30 sabit pazar ilçeye kazandırdı. Belediye, tüm pazar alanlarını en kısa sürede kapalı ve modern hale getirmeyi hedefliyor.
Demirtaş pazar alanının açılışında konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Zeytin Dalı Harekatı’na değinerek, "Yeniden güçlü Türkiye, mazlumlara yapılan zulümlerin engellenmesi için atılan bir adımdır. Harekatın başladığı günden bugüne şehit askerlerimiz ve gazilerimiz var. Bizler şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Bu harekat terörün kökü kazınana kadar devam edecek. Bu milletin gücünü ordumuz inşallah oradaki zaferiyle tüm dünyaya ilan edecek. Orada terörün belini kırarak dünyanın neresinde mazlum milletlere zulüm uygulanıyorsa karşısında Türkiye’yi bulacaktır" dedi.

"Demirtaş’a 6 yeni park geliyor"
Demirtaş’ın her noktasına hizmetleri sürdürdüklerini belirterek, bugüne kadar 95 bin ton asfaltlama çalışması yaptıklarını ifade eden Dündar, "73 bin metrekare tretuvar düzenlemesi yaptık. Bugüne kadar bu bölgeye 9 yeni park yaptık ve 2018 yılında da 6 yeni park yaparak Bursa’mızın en cazip merkezi Demirtaş’ı parlatmaya devam edeceğiz. Bursa’mızın sıfatı yeşili burada yeniden yaşatacağız. Demirtaş’a çok hizmet yaptık. Trap tesisi, yüzme havuzu ve parklarıyla bu mahalle Demirtaş’ı Demirtaş yaptık. Göreve geldiğimizde ne dediysek aynısını gerçekleştirdik. Bugün açılışını yaptığımız pazar alanı 3 bin 500 metrekarelik alan üzerine kurulmuş Demirtaş’ın bu bölgesine yakışan çok güzel bir hizmet olarak ortaya çıktı. Önceki pazarımız sokaktaydı. Bizler bu pazar yerini sokaktan kaldırarak buraya taşımış olduk. Vatandaşımızın yaşamış olduğu sıkıntıyı ortadan kaldırarak daha güzel bir ortamda pazarda alışveriş yapmanın keyfini çıkartacaklar. Osmangazi ilçesinde 48 pazar yeri mevcut bunların 8 tanesi kapalı, 30 tanesi sabit, 10 tanesi sokak pazarı, sokak pazarları bir bir kalkıyor. Bu tür modern pazar yerlerini Osmangazi gibi güçlü bütçesi olan belediyeler yapar vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layık" şeklinde konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.