(Özel Haber) Kontrolden çıkan otomobil caddede yürüyen yayaya ve 3 araca çarptı, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
(Özel Haber) Kontrolden çıkan otomobil caddede yürüyen yayaya ve 3 araca çarptı, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı
#Bursa |
21 Şub 2018 / Çar 10:01
/ 119 Kez Okundu
| |

Bursa’da ana cadde üzerinde kontrolden çıkan bir araç, cadde üzerinde yürüyen bir yaya ile üç araca çarptı

Bursa’da ana cadde üzerinde k ontr olden çıkan bir araç, cadde üzerinde yürüyen bir yaya ile üç araca çarptı. O anlar bir işyerinin gü venlik kamerasına yansırken, ağır yaralanan yayanın hayati tehlikesi sürüy or.
Edinilen bilgiye göre, kaza dün gece 21.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Buğra K.(27) idaresindeki 16 KJ 247 plakalı araç, Ankara Y olu metr o istasy onu yanında k ontr olden çıkarak, o sırada cadde üzerinde yürüyen Metin A.(52) ve park halinde bulunan 3 araca çarptı. O anlar ise çevrede bulunan bir işletmenin gü venlik kamerası tarafından kaydedildi. Cadde üzerinde yürüyen Metin A. çarpmanın etkisiyle üç araç arasında kalarak ağır yaralandı. Y ol kenarında park halinde bulunan araçlar ise hasar aldı. Kazayı gören vatandaşların bildirmesi üzerine olay yerine ambulans ve p olis ekibi sevk edildi.
Kazada ağır yaralanan Metin A. 112 ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesinin yapılmasının ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Park halinde bulunan 3 araçta maddi hasar meydana gelirken 16 KJ 247 plakalı aracın sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.
P olis kazayla ilgili s oruşturma başlattı.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.