Saadet Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Saadet Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıkladı
#Bursa | Haber Merkezi
10 Şub 2024 / Cmt 18:52
/ 223 Kez Okundu
| |

Saadet Partisi Bursa İl Başkanlığı, 31 Mart yerel seçimleri için Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İkram Akkaya'yı 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kamuoyuna tanıttı.

örene Yıldırım Belediye Başkan Adayı Abdullah Kocamaz, Kestel Belediye Başkan Adayı Ahmet Demirağ, Osmangazi Belediye Başkan Adayı Kerim Bulut, Gürsu Belediye Başkan Adayı Seçmen Ergene ve çok sayıda partili katıldı.

Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Ali Osman Karahan, yaptığı konuşmada Milli Görüş belediyeciliğini Bursa'ya yeniden hediye etmek istediklerini ve kutuplaştırma siyasetine son vermeyi amaçladıklarını vurguladı. 1994 ruhunu Bursa'ya geri getirmek istediklerini ve Milli Görüş ile huzur, barış ve bereket dolu bir şehir inşa edeceklerini söyledi.

Saadet Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İkram Akkaya ise Bursa'nın en genç büyükşehir adayı olduğunu ve bu göreve hazır olduğunu dile getirdi. Milli Görüş'ün ilkelerine bağlı kalarak Bursa'yı hak ettiği yere taşıyacağını ve liyakatli kadrolarla şehri yöneteceğini söyledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.