Şehit ateşi Bursa’yı yaktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şehit ateşi Bursa’yı yaktı
#Bursa |
14 Ağu 2017 / Pzt 08:08
/ 3.370 Kez Okundu
| |

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Emniyet yerleşkesi içinde terör örgütü DEAŞ mensubu tarafından bıçaklanarak şehit edilen polis memurunun ismi belli oldu. Kalleş saldırıda şehit olan kahraman polis Sinan Acar’ın Bursalı olduğu öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Emniyet yerleşkesi içinde terör örgütü DEAŞ mensubu tarafından bıçaklanarak şehit edilen şehit polis memurunun ismi belli oldu. 
Akşam saatlerinde gözaltına alınarak sorgulama için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün vatan yerleşkesine getirilen DEAŞ'lı terörist tarafından bıçaklanarak şehit edilen Polis Memuru'nun adı belli oldu. Polis memurunun isminin Sinan Acar olduğunu bilgisine ulaşıldı.

 

Şehit polisin Bursalı olduğu belirtilirken Vali İzzettin Küçük, "İstanbul'da yaşanan elim hadisede şehit düşen polisimiz, evladımız Sinan Acar'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dilerim" mesajını paylaştı.

 

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan yerleşkesine getirilen DEAŞ'lı terörist, yanında getirdiği bıçakla bir polisi ağır yaraladı. Terörist başka bir polis tarafından vurularak etkisiz hale getirilirken, polis kaldırıldığı hastanede şehit oldu. 

Olay, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nün Fatih Vatan Caddesi'nde bulunan yerleşkesinde meydana geldi. Terör örgütü DEAŞ üyesi bir şüpheli gözaltına alınıp sorgulama için emniyet getirildi. DEAŞ'lı şüpheli emniyetin yerleşkesi avlusunda bir polis memurunu bıçakla ağır yaraladı. Ağır yaralanan polis hastaneye kaldırıldıktan sonra tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. DEAŞ'lı olduğu söylenen şüpheli ise olay yerinde başka bir polis tarafından öldürüldü.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.