Şehit babası ve vatandaşlar Zeytin Dalı Harekatı’na katılmak için dilekçe verdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#Bursa |
25 Oca 2018 / Per 16:06
/ 107 Kez Okundu
| |

Bursa’da 25’i kadın yaklaşık 100 vatandaş, Suriyeli mülteciler ve bir şehit babası, Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’na destek için askerlik şubesinin önünde toplanarak ihtiyaç halinde askere alınmaları için dilekçe verdi

Bursa’da 25’i kadın yaklaşık 100 vatandaş, Suriyeli mülteciler ve bir şehit babası, Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’na destek için askerlik şubesinin önünde toplanarak ihtiyaç halinde askere alınmaları için dilekçe verdi.
Bursa’da Yıldırım Kent Konseyi ve aralarında Suriyeli vatandaşların da bulunduğu bir grup, Zeytin Dalı Harekatı için bir araya gelerek ihtiyaç halinde askere gitmek için Asker Alma Bölge Başkanlığına dilekçe verdi. Toplanan Türk ve Suriyeli vatandaşlar tekbir getirdi. Basın açıklaması yapan grup daha sonra dilekçeleri doldurarak Asker Alma Bölge Başkanı Albay Mustafa Tetik’e teslim etti. Dilekçe dolduran kadınlar ise orada bulunan askerlere kendi elleri ile yaptıkları yemekleri teslim etti. Açıklamalarda bulunan Suriyeli vatandaşlar her zaman hazır olduklarını, en ufak bir ihtiyaç halinde sınıra gideceklerini belirtti.
Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ömer Aykan da, "Yıldırım Kent Konseyi 35 kişilik yürütme kurulumuz, 4 meclisimiz, 10 çalışma grubumuz, 10 üyemiz ve 250 genel kurul üyesi derneğimizle vatanın milletin ve şanlı ordumuzun emrine hazırdır" dedi.

"Vatanımız için ben de şehit olmaya hazırım"
15 Temmuz darbe girişiminden 4 gün sonra Trabzon’da şehit olan İbrahim Akın’ın babası Fuat Akın da askerlik şubesine geldi. Dilekçe dolduran Akın, "Oğlum gibi ben de vatanımız için şehit olmaya hazırım. Se ve se ve askere gitmeye hazırım. Arkadaşlarım ile beraber geldim, bana destek oldular. 2 oğlum daha var. İhtiyaç halinde askere gitmeye hazırım. Şehit babası olmaktan çok gurur duyuyorum, vatanımız için ben de şehit olmaya hazırım" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.