Sen dul kadınsın. Çok güzelsin. Erkeksiz yaşayamazsın demiş sonrada tecacüz etmiş

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sen dul kadınsın. Çok güzelsin. Erkeksiz yaşayamazsın demiş sonrada tecacüz etmiş
#Bursa | Haber Merkezi
10 Kas 2023 / Cum 14:47
/ 4.937 Kez Okundu
| |

Bursa'da, servis araçlarında hostes olarak çalışan Aysun Y.'nin (38) patronu Kamil Öğütçü'yü (50) öldüren Ali Dinç (46), duruşmada yaptığı savunmada, boğuşma sırasında tabancanın yere düşüp ateş aldığını öne sürdü. Müebbet hapis cezası istenen Ali Dinç, Öğütçü ile sevgilisine tecavüz ettiği iddiasıyla kavga ettiklerini belirtti. Aysun Y. ise ifadesinde, Kamil Öğütçü'nün olaydan 20 gün önce kendisine, 'Sen dul kadınsın. Çok güzelsin. Erkeksiz yaşayamazsın' dediğini öne sürerek, 'Dövüp, bana tecavüz etti. Aralarında çıkan kavgada Ali'nin yere düşen tabancasını almak istediler. Silah patladı. Patronum öldü' diye konuştu.

Mayıs ayında Nilüfer ilçesi kırsal Dağyenice Mahallesi'nde meydana gelen üzücü bir olayda, servis taşımacılığı yapan Kamil Öğütçü, uzun süredir hostes olarak çalıştırdığı Aysun Y. ile evinde tartıştı. Tartışmanın ardından Aysun Y., erkek arkadaşı Ali Dinç'e, cep telefonu aracılığıyla 'Patronumla birlikteyim. Bu adam beni rahatsız ediyor' şeklinde bir mesaj gönderdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen Ali Dinç, yaşanan tartışma sonucunda Kamil Öğütçü'ye ateş etti. Ağır yaralanan Öğütçü, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.
 
Olayın ardından başlatılan soruşturma sonucunda Ali Dinç ile Aysun Y. gözaltına alındı. Ali Dinç, ifadesinde cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini söylerken, Aysun Y. ise "Patronum beni rahatsız edince Ali'den yardım istedim. Olayın bu kadar büyüyeceğini tahmin etmiyordum. Üzgünüm" şeklinde açıklamalarda bulundu.
 
Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda Ali Dinç hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Aysun Y. ise mağdur olarak gösterildi ancak serbest bırakıldı. İlk duruşmada Ali Dinç, boşandığı eşi ölen Aysun Y. ile 13 yıldır dini nikahlı olarak yaşadıklarını belirterek cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini ifade etti.
 
Mahkeme, Ali Dinç'in tutukluluk halinin devamına karar verirken, Aysun Y.'nin durumuyla ilgili daha fazla delil toplanması için duruşmayı erteledi. Sanık avukatı Okan Bozkurt, müvekkilinin olay yerine cinayet işlemek için gitmediğini, haksız tahrik sonucu meydana gelen kavga sırasında istemeyerek elini kana buladığını savundu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.