Tamer Tuna: “Halteri kaldırdığında o yükün altına biz de giriyorduk”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#Bursa |
18 Kas 2017 / Cmt 16:47
/ 79 Kez Okundu
| |

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Bursaspor karşılaşmasının ardından yaptığı değerlendirmede, oynamak isteyen iki takım olduğunda futbolun zevk verdiğini söyledi

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Bursasp or karşılaşmasının ardından yaptığı değerlendirme de, oynamak isteyen iki takım olduğunda futb olun zevk verdiğini söyledi. Tuna ayrıca, tedavi gördüğü hastane de hayatını kaybe den Naim Süleyman oğlu için de, “Bizim için inanılmaz değerli bir insandı. Halteri kaldırdığında o yükün altına beraber girdiğimizi hissediy ordum” dedi.
Süper Lig’in 12. haftasında deplasmanda Bursasp or ile karşılaşan Göztepe, sahadan g olsüz eşitlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın t oplantısında k onuşan Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, sözlerine tedavi gördüğü hastane de hayatını kaybe den Olimpiyat şampiy onu, eski milli halterci Naim Süleyman oğlu’nun ölümün den d olayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek başladı.
Tuna, “Naim Süleyman oğlu’nun ölüm haberini aldık. Bizim için inanılmaz değerli bir insandı. Futb olcudan öte id oller olur, bunların başındaydı. Halteri kaldırdığında o yükün altına beraber girdiğimizi hissediy ordum. Benim için id oldü. Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliy orum” dedi.

"Centilmenlik havası her şey den önemli"
Karşılaşma öncesi iki takım taraftarları arasındaki d ostluk rüzgarlarını da değerlendiren Le Guen, “Bursasp or ile Göztepe takımının centilmenlik havası her şey den önemli. Böyle olunca sahadaki futb ol daha iyi. Çünkü böyle olunca taraftar saha içine emp oze oluy or. Biz de bundan mutluluk duyuy oruz. Oyundan öte daha değerli bizim için” diye k onuştu.

“Oynamak isteyen iki takım olduğunda futb ol zevk veriy or”
Bursasp or’un kanatlardan geldiğini, merkez den ç oğalarak ceza sahası içine hücum ettiğini bildiklerini ifa de e den Tamer Tuna, “Bununla ilgili analizlerimizi yaptık. Geldiklerin de t opu kazandığımız hızlı ataklarla ç ok p ozisy on bulabileceğimiz düşündük. Fakat s on t oplarda hatalar yaptık. Bursasp or iyi bir takım, oynamak isteyen iki takım olduğunda futb ol zevk veriy or. Zevk vermeyen tek şey g oldü. Bursasp or da kazanabilirdi. Bizim net p ozisy onlarımız vardı, oyunu genişletirken zaman zaman hatalar yaptık. Maçtan öte olaylar vardı bence. Bursa’yı ç ok seviy orum, inanılmaz bir taraftar var. Göztepe’ de de bu enerji var. Umarım iki takım da lig de daha iyi yerler de olurlar” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.