Topçu: “Önceliğimiz deprem olmak zorunda”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Topçu: “Önceliğimiz deprem olmak zorunda”
#Bursa |
30 Oca 2018 / Sal 14:40
/ 133 Kez Okundu
| |

MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, önceki hafta yapılan genel kurulda güven tazeleyen Güney Marmara jeoloji Mühendisleri Odası Şubesi Başkanı Engin Er ve yönetim kurulunu ziyaret etti

MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, önceki hafta yapılan genel kurulda güven tazeleyen Güney Marmara jeoloji Mühendisleri Odası Şubesi Başkanı Engin Er ve yönetim kurulunu ziyaret etti.
Şube Başkanı Engin Er, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “MHP Bursa teşkilatına jeotermal kaynaklarımız ve deprem gerçeğine karşı hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yer altı ve yer üstü zenginliklerimizi hızla tüketiyoruz. Genel ve yerel yönetim o kadar ikaz etmemize rağmen Bursa’yı tehdit eden fay hatlarını dikkate alarak bir planlama ve bu plan doğrultusunda uygulama maalesef yapmamaktadır. Bu aymazlığın faturasını umarım ödemek zorunda kalmayız” dedi.
MHP İl Başkanı Topçu, yeni yönetime başarılar dileyerek, “Bursa siyasetine ağırlık koymak iddiasına bağlı olarak oda ve derneklerle iletişimimizi geliştiriyoruz. Bursa’yı beraber yönetme iradesini hayata geçirmek zorundayız. Parti kademelerimizde ve mahalli idarelerde daha çok arkadaşımızın talepkâr olmasını bekliyoruz. Her fırsatta dile getirdiğimiz deprem tehlikesi apaçık ortada iken Bursa’da halen fay hatları üzerinde yapılaşmaya imkan veren düzenlemenin olması sözün bittiği yerdir. Hiç olmazsa kentsel dönüşüm ile ilgili verilen inşaat ruhsatlarında deprem gerçeğini dikkate alalım. Her adımda Bursa ‘da önceliğimiz deprem tehlikesi olmalıdır” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.