Ucuz tıraş devri kapanıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ucuz tıraş devri kapanıyor
#Bursa |
 :
/ 212 Kez Okundu
| |

Bursa’daki berberler bundan sonra camlarına fiyat tarifi yazamayacak

Bursa’daki berberler bundan sonra camlarına fiyat tarifi yazamayacak. Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu İkinci Başkanı ve Bursa Berberler Odası Başkanı Mustafa Ocak, haksız rekabetin önüne geçmek için sadece odadan aldığı fiyat tarifesinin camlara asabileceğini söyledi.
Haksız rekabetin önüne geçmek için mahkeme kararıyla bu uygulamaya başladıklarını belirten Ocak, Berberler Odası’na kayıt olmayan bazı berberlerin mahkeme kararına itiraz ederek temyize gittiklerini, ama neticenin değişmediğini belirtti. Yıllardır 1-1,5 lira gibi ucuz fiyata tıraş yapan berberler olduğuna dikkat çeken Berberler Odası Başkanı Ocak, bu tür ücret politikalarıyla hem haksız rekabet yapıldığını, hem de halkın sağlığının tehlikeye atıldığını ileri sürdü.
Ocak, "Bazı berberlerin aynı jileti 5 kez kullandığını duyduk. Vatandaşın sağlığıyla oynayarak bu şekilde para kazanılmaz. İnsanları kandırarak piyasada haksız rekabet ortamı oluşturulmaz. Bu fiyatlara kimse inanması. Çünkü bu ücretlerle sağlıklı hizmetin verilmesi mümkün değil" diye konuştu.
Bursa Berberler Odası’nın fiyat tarifesine göre, sakal tıraşı 9 lira, saç tıraşı 12 ile 18 lira arasında, saç boyama 56 ile 81 lira arasında, saç yıkama ve fön ise 9 lira.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.