UEDAŞ kara hazır
#Bursa |
26 Oca 2017 / Per 13:19
/ 981 Kez Okundu
| |

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 2.9 milyon aboneye kesintisiz enerji ulaştırmak için çalışmalarına devam eden Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş (UEDAŞ), meteoroloji tarafından yapılan kar yağışına karşı teyakkuza geçti.

3 yıl önde kış aylarında yaşanan elektrik kesintileri İnegöllüleri mağdur etmiş ve İnegöl'de bir çok vatandaş UEDAŞ önünde toplanarak yetkililere tepki göstermişti.

Yaşanan bu olaylar sonrası UEDAŞ İnegöl'de yatırım çalışmalarını hızlandırdı ve bu sene kış aylarında merkez mahallelerin yanı sıra köylerde de kış aylarında elektrik sıkıntısı yaşanmadı.


Ekipler elektrik dağıtımının aksamaması için merkez ve kırsal mahallelerde hazırlıklarını tamamladı. UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe de çalışmaları yerinde inceledi. 4 il 56 ilçede bütün saha personelleri ile hazır olduklarını dile getiren Mesut Efe, “Bölgemizde yapılan yağış uyarıları üzerine elektrik dağıtım hizmetinin aksamaması için çalışma başlattık. Ekiplerimizin tamamı gerek teçhizat, gerekse tecrübe olarak tam donanımlı. Acil durumda bölgeler arası takviye için koordinasyon birimlerimiz de görevlerinin başında” dedi.


Acil durumlar için UEDAŞ Genel Müdürlüğü’nün de hazır olduğunu belirten Efe, “Bu yıl bölgeye 241 milyon TL yatırım yaptık. Söz konusu miktar önümüzdeki 5 yılda 1.2 milyar TL’ye ulaşacak. Bu yatırımları müşterilerimizin kaliteli ve kesintisiz enerjiye ulaşabilmeleri için artırarak devam ettireceğiz. Bu gibi acil durumlarda yatırımlarımızın önemini daha iyi anlıyoruz” diye konuştu.


Genel Müdür Mesut Efe, bakım faaliyetlerinin zamanında ve tam yapılmasının önemine vurgu yaparak, “Yaz boyunca yaptığımız bakımlar ile tedbir aldık. Bu faaliyetler kesintisiz enerji için olmazsa olmaz”diye konuştu.


Başta Bursa olmak üzere Balıkesir, Çanakkale ve Yalova illerinde 35.501 kilometrekare alanda 2.9 milyon müşteriye hizmet veren UEDAŞ, Türkiye’nin 4. büyük dağıtım şirketi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.