Uludağ Üniversitesi sezona kupa ile başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Uludağ Üniversitesi sezona kupa ile başladı
#Bursa |
07 Mar 2018 / Çar 13:31
/ 205 Kez Okundu
| |

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ’Koç Spor Fest Türkiye Üniversiteler Kayak ve Snowboard Şampiyonası’nda Uludağ Üniversitesi Kayak Takımı, başarılı yarışlar sonunda ikincilik kupasını elde etti

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ’Koç Spor Fest Türkiye Üniversiteler Kayak ve Snowboard Şampiyonası’nda Uludağ Üniversitesi Kayak Takımı, başarılı yarışlar sonunda ikincilik kupasını elde etti.
Türkiye Üniversiteler Kayak ve Snowboard Şampiyonası 28 Şubat-04 Mart Tarihleri arasında Erzurum Palandöken’de yapıldı. 25 üniversitenin katıldığı şampiyonada Uludağ Üniversitesi yine kürsüdeydi. Ev sahibi Atatürk Üniversitesi’nin birinci olduğu şampiyonada Uludağ Üniversitesi Kayak Takımı, Türkiye ikincisi olarak göz doldurdu.
Üniversiteler arası şampiyonada Prof. Dr. Nimet Korkmaz ve Okt. Cahit Taş’ın antrenörlüğünü, Kenan Üzel’in idareciliğini yaptığı Uludağ Üniversitesi Kayak ve Snowboard Erkek Takımı, ’kayak alp disiplini’ dalında Türkiye ikincisi oldu. Takımda Mustafa Yiğit Kalın, Emre Sayıoğlu, Barış Akova, EmrahŞare, Ali Osman Ensar, Halit Seylan, Mertkan Arabacı ve Denizhan Talay Tabuk ortaya koydukları başarılı performansla gelecek sezonlar için hem üniversite hem de Türkiye adına umut verdi.
Uludağ Üniversitesi Spor Takımları Koordinatörü Kenan Uzel, “Sporcularımızın son üç yılda hızla yükselen bir grafiği var. Uludağ Üniversitesi, sporun her dalında kürsüye çıkıyor ve her şampiyonaya birinci olmak için gidiyor. Başarıda payı olan bütün sporcu öğrenc ilerimiz ve hocalarımız yürekleri ve takım ruhu ile bu başarılara ulaşıyorlar. Sağladıkları imkanlarla sporun ve sporcunun yanında olan ve başarıda en büyük paya sahip olan Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Ulcay’a katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.