Uludağ’da 5 yıldızlı değil milyonlarca yıldızlı tatil

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#Bursa |
29 Oca 2018 / Pzt 09:52
/ 232 Kez Okundu
| |

Hafta sonları on binlerce kişinin akın ettiği Türkiye’nin en önemli kış ve doğa turizm merkezlerinden biri olan Uludağ zirvesine çıkan Ahmet Atay, çektiği fotoğraflarla 5 yıldızlı değil milyon yıldızlı tatil nasıl yapılır onu gösterdi

Hafta sonları on binlerce kişinin akın ettiği Türkiye’nin en önemli kış ve doğa turizm merkezlerinden biri olan Uludağ zirvesine çıkan Ahmet Atay, çektiği fotoğraflarla 5 yıldızlı" href="/tag/yildizli/"> yıldızlı değil milyon yıldızlı" href="/tag/yildizli/"> yıldızlı tatil nasıl yapılır onu gösterdi.
Bursa’da özel bir şirkette çalışan 29 yaşındaki Ahmet Atay, hafta sonlarını 2 543 metre ile Marmara Bölgesi’nin en yüksek noktasında Uludağ’ın farklı bölgelerine kamp atarak değerlendiriyor. Çadırından uyku tulumuna, kamp ocağından tenceresine, içeceğinden yapacağı yemeğine kadar tüm malzemelerini sırt çantasında taşıyan Akay, Maden ya da Karçukuru denilen bölgeye kadar çıkıyor. Sıfırın altında 30 dereceye dayanacak donanıma sahip malzemelerle, 1. 5 metreyi bulan karın üzerinde çadır kuran Akay, fırtınadan etkilenmemek için kar duvarı yaparak önlemi alıyor. – 20 dereceyi bulan soğuklarda bile konforundan ödün vermeyen dağcı, Uludağ’ın eşsiz manzarasında milyonlarca yıldızın altında geceyi çadırda kalarak, gündüzleri de miks tırmanışı yaparak geçiriyor. Akay, yanında getirdiği drone ile o anları kayıt altına almayı ihmal etmiyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.