Üniversiteli gençler ekonomiyi tartıştı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Üniversiteli gençler ekonomiyi tartıştı
#Bursa |
05 Mar 2018 / Pzt 16:45
/ 304 Kez Okundu
| |

Uludağ Üniversitesi İktisat Topluluğu tarafından düzenlenen programda Bursa’da 2 gün boyunca ekonomi konuşuldu

Uludağ Üniversitesi İktisat Topluluğu tarafından düzenlenen programda Bursa’da 2 gün boyunca ekonomi konuşuldu.
Uludağ Üniversitesi İktisat Topluluğu tarafından Uludağ’da bu sene ilki düzenlenen ’Foreco Summit 18’ adlı etkinlikte iki gün boyunca alanında ünlü konuklarla yapılan oturumlarda ekonomi konuşuldu. İlk gün birinci oturumda ’siyasi konjonktür ve ekonomik sonuçları’ tartışıldı. Ekometre Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kenan Sertalp yönettiği oturuma, Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek ve PERYÖN Güney Marmara Yönetim Kurulu Başkanı Barış Gül katıldı.
Girişimci şef Ömür Akkor ’fikirden yatırıma; girişimcilik’ konusunu işledi. Başarının sırrının çok çalışmak ve asla vazgeçmemek olduğunun altını çizen Akkor, öğrencilere konuşmasıyla ilham verdi. Birinci günün son oturumunda Ekonomist Mert Yılmaz ve Küresel Piyasalar ve Dış Politika Uzmanı Barış Esen tarafından ’bitcoin ve yeni ekonomik trendler’ tartışıldı.
Etkinliğin ikinci günü ilk oturumda köşe yazarı ve piyasa uzmanı Beste Naz Köksal, ’ekonomik perspektiften Türkiye’nin dünü, bugünü ve yarını’ hakkındaki bilgilerini katılımcılarla paylaştı.
İkinci günün son oturumunda ’bankacılık sektörü; riskler, kırılganlıklar ve çözüm’ konusu işlendi. Kenan Sertalp, Denizbank Bölge Müdürü Burak Bozkaya, Fibabank Ticari Yöneticisi Samet Arslan, Halkbank Bölge Koordinatörü Ahmet Dinçel ve TEB Girişim Bankacılığı Satış ve Pazarlama Müdürü Fatih Canan keyifli ve sorularla zenginleşen bir sohbet gerçekleştirdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.