Uslu güven tazeledi
#Bursa |
31 Oca 2018 / Çar 16:30
/ 267 Kez Okundu
| |

Bursa’nın İznik ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Uslu güven tazeledi

Bursa’nın İznik ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Uslu güven tazeledi.
Kooperatiffin 2018 yılı olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Beş yıldır görev yapan kooperatif başkanı Recep Uslu, üyelerin oy birliği ile yeniden seçildi. TESKOMB Başkan Vekili Bahri Şarlı’nın divan başkanlığında gerçekleşen genel kurula kayıtlı 792 üyeden 124 üye iştirak etti. Gündem maddelerinin tek tek okunarak ibra edilmeleri ardından tüzük gereği açık oylama ile gerçekleşen kongrede, Bahri Şarlı, genel merkezce alınan karar gereği seçimlerin her yıl tekrarlanması yerine üç yılda bir yapılması kararını üyelerin oylarına sundu. Bu karar oy birliği ile kabul edildi.
Güven tazeleyen Recep Uslu, "Üyelerimizin sağ duyulu oyları ile seçildiğimiz ilk günden itibaren İznik esnafına katkı sağlamak için yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte çaba sarf ediyoruz. Tam bir uyum içinde çalıştığımız yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte tek gayemiz sıkıntıya düşen esnafımıza rahat bir nefes aldırmak" diye konuştu.
Recep Uslu’nun yönetim kurulu, Necati Şimşek, Erol Körpe, Cüneyt Yıldız, Şevket Beki, İsmail Acar ve Zerrin Sarıgül’den oluştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.