Yaylacık mahallesi’nde 600 hak sahibine tapu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yaylacık mahallesi’nde 600 hak sahibine tapu
#Bursa |
12 Ağu 2016 / Cum 13:04
/ 115 Kez Okundu
| |

Nilüfer Belediyesi, Yaylacık Mahallesi’nde 600 vatandaşa tapularını dağıttı

Nilüfer Belediyesi, Yaylacık Mahallesi’nde 600 vatandaşa tapularını dağıttı.
Nilüfer Belediyesi tarafından Yaylacık Mahallesi gelişim alanında 1/1000 ölçekli imar planı kapsamında yapılan çalışmalar tamamlandı. Toplam 120 hektar alanda yapılan imar uygulaması sonucu bölge yapılaşmaya uygun hale getirildi. 600 tapu Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından hak sahiplerine dağıtıldı.
Kimsenin kimseye hakkının geçmemesi için büyük hassasiyet gösterdiklerini belirten Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Yaylacık sakinleri uzun süredir bu günü bekliyordu. Arkadaşlarımız büyük bir gayret sonucu mahalle merkezi dışındaki tapuları hazırladılar. Mahalle içindeki tapuları da yaklaşık 1 ay sonra dağıtmayı planlıyoruz. Uygulama sonucunda vatandaşlarımızın bazı ufak tefek yerlerde memnun olmayacağı durumlar olabilir. Hak geçmemesi için inanılmaz bir şekilde hassasiyet gösterdik. Arzumuz, vatandaşlarımızın resmi tapularıyla ruhsatlı inşaat yapmaları ya da arazilerini farklı şekilde değerlendirmelerini sağlamaktı” şeklinde konuştu.
Mustafa Bozbey, vatandaşlardan tapu harcı almayacaklarını dile getirdi. Yaylacık Meydanı projesinin de tamamlandığı öğrenildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.