19 Mayıs’ta "Sanat Engel Tanımaz" sergisi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
19 Mayıs’ta
09 Oca 2018 / Sal 12:14
/ 30 Kez Okundu
| |

Samsun 19 Mayıs Kaymakamlığının desteğiyle engelli öğrenci tarafından açılan "Sanat Engel Tanımaz" sergisi büyük ilgi gördü

Samsun 19 Mayıs Kaymakamlığının desteğiyle engelli öğrenci tarafından açılan "Sanat Engel Tanımaz" sergisi büyük ilgi gördü.
Hükümet Konağı birinci katında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü engelli öğrencisi Hasan Yazıcı tarafından yapılan sanat eserlerinin sergilendiği "Sanat Engel Tanımaz" sergisinin açılışı Kaymakam Yavuz Güner tarafından yapıldı. Kaymakam Güner, ”Bugün güzel bir etkinliğe hep birlikte imza atıyoruz. Hasan kardeşimiz bize gelip hükümet konağında sergi açmak istediğini söyledi. Biz de çok sevindik, cesaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Birbirinden güzel eserleri ortaya çıkarmış, engelli bir kardeşimiz ama engel tanımamış. Tüm engelli kardeşimize örnek bir çalışma oldu. Kendisini kutluyorum" dedi.
34 yaşındaki engelli Hasan Yazıcı ise, "4 yıl önce filografi ve çakıl taşı kurslarına katılarak eğitim aldım. Daha öncede çeşitli sergilere katılarak yaptığım eserleri sergilemeye başladım. Sağ olsun kaymakamımız beni kırmadı ve serginin açılışına destek oldu. Kendisine teşekkür ederim" diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.