2 çocuğunu öldüren baba, eşini yaralama suçundan hakim karşısına çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
14 Ara 2017 / Per 13:53
/ 86 Kez Okundu
| |

Üsküdar’da cinnet getirerek 2 çocuğunu öldüren baba Aslan Güleryüz, “eşe karşı basit yaralama" suçunda 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı

Üsküdar’da cinnet getirerek 2 çocuğunu öldüren baba Aslan Güleryüz, “eşe karşı basit yaralama" suçunda 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Sanığın, gelecek celsede de duruşma salonuna gelmek istediğini söyleyerek, “Eşimi görmek istiyorum, ona söyleyecek birkaç sözüm var’ demesi üzerine hakim, “Burada öyle kimseye kafana göre laf söyleyemezsin” dedi.
Üsküdar’da cinnet getirerek oğulları Ahmet Güleryüz ve Onur Güleryüz’ü bıçaklayarak öldüren, diğer oğlu Orçun Güleryüz’ü yaralayan baba Aslan Güleryüz’ün, eşi Songül Güleryüz’ü darp ettiği gerekçesiyle "eşe karşı basit yaralama" suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.
Anadolu 41’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, çocuklarını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanık Aslan Güleryüz cezaevinden getirildi. Duruşmada kimlik tespiti yapılan sanık Güleryüz, evli ve 4 çocuğu olduğunu söyledi.
“Ben kendisine vurmadım”
Güleryüz savunmasında, suçlamaları kabul etmediğini kaydederek, eşiyle birlikte olurken sakalının eşinin yüzünü tahriş ettiğini öne sürdü. Sanık eşine tokat atmadığını söyledi.
“Borçlar yüzünden tartışmalarımız oldu”
Olaydan 15 gün kadar önce kızlarını evlendirdiklerini söyleyen Güleryüz, “Bundan dolayı borçlar vardı. Bu borçları üzerime almamı istedi, ben kabul etmedim. Borçlar da ona kaldı. Borçlar yüzünden ufak tefek tartışmalarımız vardı. Olay günü aramızın bozuk olmasına rağmen birliktelik yaşadık. Kendi rızası vardı, sonra neden şikayetçi olduğunu bilmiyorum” ifadelerini kullandı.
2 oğlumu öldürdüm ben”
Savunmasına ağlayarak devam eden sanık, “ 2 tane oğlumu öldürdüm ben. Bu olaylardan sonra 2 tane oğlumu öldürdüm. Şuanda o nedenle tutukluyum, tüm bu olaylar üstüste patlak verdi” dedi.
Hakim Volkan Çetinkaya’nın, ‘Sana ceza verecek olursak cezayı erteleyelim mi?’ sorusuna sanık, “Ben bu cezayı hak etmiyorum. Ne yaparsanız yapın, ben zaten yanmışım. O kadının Allah belasını versin” diye cevap verdi.
Hakimden sanığa tepki
Hakim Volkan Çetinkaya sanığa, ‘Gelecek celse buraya mı gelmek istersin, Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi(SEGBİS) ile mi bağlanmak istersin?’ diye sordu. Sanık Güleryüz’ün soruya, ‘Onu görmek istiyorum, söyleyecek birkaç sözüm var’ şeklinde cevap vermesi üzerine hakim, ‘Burada öyle kimseye kafana göre laf söyleyemezsin’ dedi.
Müşteki Songül Güleryüz’ün gelecek celse hazır edilmesine karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi. Duruşma eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.
İddianameden
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Üsküdar’da cinnet getirerek oğulları Ahmet Güleryüz ve Onur Güleryüz’ü bıçaklayarak öldüren, diğer oğlu Orçun Güleryüz’ü yaralayan baba Aslan Güleryüz hakkında, eşi Songül Güleryüz’ü darp ettiği gerekçesiyle "eşe karşı basit yaralama" suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis cezası istenmişti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.