22. Ali Rıza Ertan Şiir Yarışması ödülleri sahiplerini bekliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
22. Ali Rıza Ertan Şiir Yarışması ödülleri sahiplerini bekliyor
14 Şub 2018 / Çar 11:53
/ 136 Kez Okundu
| |

Ülkenin dört bir yanından yüzlerce şair ve yazar, Buca Belediyesi tarafından bu yıl 22

Ülkenin dört bir yanından yüzlerce şair ve yazar, Buca Belediyesi tarafından bu yıl 22. kez düzenlenecek Ali Rıza Ertan Şiir Yarışmasında buluşacak. Yarışmanın başvuruları 13 Nisan’da sona erecek.
Buca Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Ali Rıza Ertan Şiir Yarışması 22. yılında sahiplerini bekliyor. Buca Belediyesi’nin, Bucalı şair Ali Rıza Ertan anısına bu yıl 22. kez düzenleyeceği şiir yarışmasının başvuruları 13 Nisan’da sona erecek. Her yıl Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce şiir severi buluşturan yarışmanın jüri üyeliğini Ahmet Günbaş, Halim Yazıcı, Hidayet Karakuş, M. Kadri Sümer ve Ahmet Zeki Muslu yapacak.
Yarışmanın ana ilkesi Ali rıza Ertan’ın 35 yaşında vefat etmesinden ötürü katılımcıların 35 yaşını geçmemiş olması olarak belirlendi. Ali Rıza Ertan Şiir Ödülü kazananına 3 bin 500, başarı ödülünün kazananına ise bin 500 TL’lik para ödülünün verileceği yarışmanın ödül töreni, 20 Haziran Çarşamba günü saat 19.30’da Buca Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde gerçekleşecek.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.