23 yıl 9 ay hapisle aranan şahıs garson polisler tarafından yakalandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
02 Şub 2018 / Cum 09:47
/ 26 Kez Okundu
| |

Silahlı yağma, tehdit ve hırsızlık gibi 16 ayrı suçtan 23 yıl 9 ay hapis cezası alan ve cezaevinden firar eden hükümlü, kafede nargile içerken garson polisler tarafından yakalandı

Silahlı yağma, tehdit ve hırsızlık gibi 16 ayrı suçtan 23 yıl 9 ay hapis cezası alan ve cezaevinden firar eden hükümlü, kafede nargile içerken garson polisler tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, ol ay Seyhan ilçesine bağlı Cemalpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddi aya göre, silahlı yağma, tehdit ve hırsızlık gibi 16 ayrı suçtan 23 yıl 9 ay hapis cezası Emrah A. cezaevine girdi. Ancak bir süre sonra açık ceazevine geçen hükümlü kaçtı. Adıyaman’da yaş ayan hükümlünün cezaevi firarisi olduğu için aranması çıkınca 81 il emniyet müdürlüğündeki polisler alarma geçti.
Adana Emniyet Müdürlüğü As ayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri hükümlünün Adana’da olduğunu ve Ordu Caddesi’nde bir kafeye sık sık gelip burada nargile içtiğini belirledi. Polis nargile bağımlısı olan Emrah A.’nın geldiği kafe etrafında simitçi, ayakkabı boyacısı olarak önlem aldı. Bir polis ise kafeye garson olarak girdi. Bir süre hükümlüyü takip eden polis daha sonra onu nargile içerken yakaladı. Garson, hükümlüye polis olduğunu söyleyince Emrah A. şaşırarak "siz beni nasıl buldunuz" diye tepki verdi. Hükümlü emniyete getirilip işlemleri yapıldıktan sonra önce adliyeye daha sonra da cezaevine götürüldü.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.