4 ay önce evden ayrılan genç müteahhitten 1 aydır haber alınamıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
18 Ara 2017 / Pzt 15:41
/ 75 Kez Okundu
| |

Malatya’da yaşadığı evden 4 ay önce habersiz bir şekilde ayrılan ve gittikten sonra ara ara ailesi ile telefonda görüşen 38 yaşındaki Murat Özbay’dan 1 aydır haber alınamıyor

Malatya’da yaşadığı evden 4 ay önce haber" href="/tag/ haber/"> habersiz bir şekilde ayrılan ve gittikten sonra ara ara ailesi ile telefonda görüşen 38 yaşındaki Murat Özb ay’dan 1 aydır haber" href="/tag/ haber/"> haber alınamıyor. Perişan aile, çocuklarının bir an önce bulunmasını istiyor.
Müteahhit Murat Özb ay, 4 ay önce Battalgazi ilçesine bağlı Göztepe Mahallesi’nde bulunan evlerinden ailesine haber" href="/tag/ haber/"> haber vermeden ayrıldı. Yaklaşık 1 ay ailesi ile irtibatı koparan genç adam daha sonra ailesini telefonla ar ayarak iyi olduğunu ve kendisini merak etmemelerini söyledi. Bu süreden sonra çocukları ile birkaç kez daha telefonla görüşen aile son 1 aydır çocuklarından bir daha haber" href="/tag/ haber/"> haber alamadı. Çocuklarının başına bir şey gelmesinden korkan acılı aile şimdi oğullarından gelecek sevinçli haber" href="/tag/ haber/"> haberi bekliyor.
Oğlunun 4 ay önce evden ayrıldığını söyleyen anne Fatma Özb ay, “Gittikten 1 ay sonra bizi aradı ondan sonra da ara ara görüşüyorduk. Görüşmemizde ‘İyiyim ben, beni merak etmeyin’ diyordu ama nerede olduğunu söylemiyordu. Ancak son bir aydır irtibatımız kesildi. Ne ben ona ulaşabiliyorum ne de o beni arıyor. Bir anda ortalıktan k ayboldu” şeklinde konuştu.
Oğlunun gitmeden önce şüpheli davranışlar sergilemediğini belirten Özb ay, “Ufak tefek borçları vardı. Ama evi terk edecek kadar büyük bir borcu yoktu. Mutlaka beni haber" href="/tag/ haber/"> haberdar ederdi. Bana çok düşkündü, hiç haber" href="/tag/ haber/"> habersiz koymazdı beni. Ben oğlumun gidişine hiç anlam veremedim. Gitmeden önce sadece biraz suskundu. Ben oldukça endişeliyim. Polise ve savcılığa gittik. Onlar da arıyorlar. Telefonundan en son Ankara’da sinyal alınmış ama sonra sinyal kesilmiş” ifadelerini kullandı.
Konuşurken gözyaşlarına engel olam ayan üzüntülü anne, oğlunu görenlerin kendileriyle veya emniyet ile irtibata geçmelerini isteyerek, artık oğluna kavuşmak istediğini söyledi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.