4 İl’in il imamı olan şahıs, tutuklandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
02 Şub 2018 / Cum 15:05
/ 62 Kez Okundu
| |

Kastamonu, Erzurum, Rize ve Uşak’ın sözde il imamı olduğu ileri sürülüne şahıs, Yalova’da yakalanarak Kastamonu’ya getirildi

Kastamonu, Erzurum, Rize ve Uşak’ın sözde il imamı olduğu ileri sürülüne şahıs, Yalova’da yakalanarak Kastamonu’ya getir ildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Edin ilen b ilgiye göre, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan ve bir süredir her yerde aranan Mehmet Ali Çelik’in Yalova’da saklandığı tespit ed ildi. Kastamonu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, Mehmet Ali Çelik’in saklandığı yeri tespit etmesi üzerine Yalova’daki emniyet güçleriyle de irtibata geç ilerek müşterek operasyon düzenledi. Saklandığı yere gerçekleştir ilen operasyon sonrası Kastamonu, Erzurum, Rize ve Uşak’ın FETÖ’nün sözde il imamı olduğu belirlenen Mehmet Ali Çelik, gözaltına alındı. Kastamonu KOM ekiplerince Yalova’dan Kastamonu’ya getir ilen Kastamonu, Erzurum, Rize ve Uşak’ın FETÖ’nün sözde il imamı Mehmet Ali Çelik, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk ed ildi. 4 ilin/">İl’in il imamı olan Mehmet Ali Çelik, tutuklanarak cezaevine gönder ildi. Olayla ilg ili soruşturma sürüyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.