49. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Konya Bölge Yarışması ödülleri sahiplerini buldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
49. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Konya Bölge Yarışması ödülleri sahiplerini buldu
15 Mar 2018 / Per 16:21
/ 91 Kez Okundu
| |

49

49. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Konya Bölge Yarışması Ödül Programı Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) AKEF Erol Güngör Konferans Salonunda gerçekleşti.
TÜBİTAK Bölge Koordinatörü ve NEÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Akif Erişmiş, bu yarışmanın sadece bilimsel değerin yanında, öğrencilerin bu bilimsel çalışmada ne kadar eğitildiğinin de test edildiği bir çalışma olduğunu kaydetti. Bu yarışmanın bilimsel hayatta bir başlangıç olduğunu kaydeden Erişmiş; “Eğer başarısız olursanız bir sonraki aşamada başarıya ulaşmak için daha fazla özgüven duyuyorsunuz. Üzülecek olan arkadaşlarımıza söylemek istiyorum o üzüntü de sizi başarıya götürmede önemli bir adım. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker de; uzun bir maratonun sonuna geldiklerini belirterek, “Bu süreçte yoğun bir heyecan, emek ve gayretin olduğunu biliyoruz. Tabii destek veren okul yönetimleri, öğretmenler ve arkadaşları var. Proje beraber üretimde bulunmanın bir örneğidir. Bu ülke için yapılan bir hizmettir. Ben bütün paydaşlara, katılanlara teşekkür ediyorum. Herkesin kazançlı çıktığı bir süreç, ülke için daha bol projenin üretildiği, her bir projenin kıymetli olduğu ve projelerin alınan eleştirilerle güncellenmesi gereken ve farklı ortamlarda yeniden takdim edilmesi gereken projeler olduğu kanaatindeyim” dedi.
Yarışmaya katılmanın bile büyük bir çaba, gayret, cesaret olduğunu söyleyen Şeker, ödül alan, alamayan herkese teşekkürlerini iletti. Daha sonra kendi alanlarında dereceye girenlere ödülleri verildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.