6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan cezaevi firarisi yakalandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
13 Şub 2018 / Sal 12:15
/ 31 Kez Okundu
| |

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çeşitli suçlardan aranması bulunan şüphelileri yönelik yapılan operasyonlarda, cezaevi firarisi olan ve 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şahıs ile 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bayan şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çeşitli suçlardan aranması bulunan şüphelileri yönelik yapılan operasyonlarda, cezaevi firarisi olan ve 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şahıs ile 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan b ayan şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi.
Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çeşitli suçlardan aranması bulunan şahıslara yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Yapılan operasyonlar kapsamında, 6 yıl 3 ay hapis cezası ile hırsızlık suçundan aranması bulunan ve cezaevi firarisi olan E.T. isimli şahıs ile 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve uyuşturucudan aranması bulunan T.I. isimli b ayan şahıs ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.