7. Malatya Uluslararası Film Festivali biletleri satışta

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
04 Kas 2017 / Cmt 15:36
/ 10 Kez Okundu
| |

Türkiye ve dünyanın dört bir yanından gelen sinemacıları Malatya’da buluşturacak olan Malatya Uluslararası Film Festivali’nin biletleri satışa sunuldu

Türkiye ve dünyanın dört bir yanından gelen sinemacıları Malatya’da buluşturacak olan Malatya Uluslararası Film Festivali’nin biletleri satışa sunuldu.
Bu sene 09-16 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek festival kapsamında yerli ve yabancı 100’ü aşkın film seyirciyle buluşacak. 7 gün sürecek festivalde yüzlerce sinema profesyonelinin yanı sıra, dünya çapında oyuncular, yönetmenler, sektörün birbirinden değerli isimleri de ağırlanacak. Bir hafta sürecek Malatya Uluslararası Film Festivali’nin biletleri, Yeşil Sineması ve Malatya Park Avşar Sineması gişelerinde satışa sunuldu. Bilet bedelleri ise sinemaseverlerin festivale katılımını kolaylaştırma adına öğrenciler için 3 TL, yetişkinler için 5 TL ile sınırlandırıldı.
Festival kapsamında filmler; Ulusal ve Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması, Ulusal ve Uluslararası Kısa Metraj Film Yarışması, Ustaya Saygı: Andrey Zvyagintsev, Ustaya Saygı: Mesut Uçakan, Anısına: Halit Refiğ, Festival Geldi, Panorama, Dostluğun 60 Yılı: Güney Kore Sineması, MişMiş: Çocuk Filmleri, Engelsiz Filmler, Kısa Buluşmalar, Sınırlar Beyhudedir (İran Kısa Film Seçkisi) başlıkları altında seyirciyle buluşacak.
Ayrıca festival takipçileri filmler hakkında detaylı bilgiler ile tüm sinema salonlarındaki gösterimleri ve etkinlikleri günlük olarak festivalin yenilenen “malatyafilmfest.org.tr” internet sitesinden takip edilebilecekler.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.