ABD Büyükelçiliği önünde güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkartıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
ABD Büyükelçiliği önünde güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkartıldı
05 Mar 2018 / Pzt 10:53
/ 48 Kez Okundu
| |

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Türkiye Büyükelçiliği’nde verilen güvenlik alarmının ardından Ankara polisi, elçilik çevresindeki güvenlik önlemlerini artırdı

Amerika Birleşik Devletleri’nin ( ABD) Türkiye Büyükelçiliği’nde veril en enlik" href="/tag/guv enlik/">güv enlik alarmının ardından Ankara polisi, elçilik çevresindeki enlik" href="/tag/guv enlik/">güv enlik önlemlerini artırdı.
ABD’nin Ankara Büyükelçiliği enlik" href="/tag/guv enlik/">güv enlik tehdidi ned eniyle bugün açılmayacak. Büyükelçiliğin sitesinde yer alan açıklamada, ABD vatandaşlarına kalabalıklardan ve Büyükelçilik’t en uzak durma çağrısı yapıldı. Uyarılar arasında, "Popüler turistik alanları, alışveriş bölgeleri ve spor-eğl ence merkezlerini ziyaret etmeyi tercih eders eniz, kişisel enlik" href="/tag/guv enlik/">güv enlik durumunuzu ve duyarlılığınızı artırın" ifadesi yer aldı.

“İlave tedbirler alındı”
Bunun üzerine Ankara Valiliğind en konuyla ilişkin bir açıklama geldi. Valilik, "İstihbarat birimlerimize, ABD kaynaklarından gel en, ABD Büyükelçiliği ve vatandaşlarının kaldığı yere yönelik terör eylemi yapılabileceğine ilişkin istihbari bilgiler üzerine, enlik" href="/tag/guv enlik/">güv enlik önlemleri gözd en geçirilmiş ve ilave tedbirler alınmıştır" açıklamasında bulundu.

Güv enlik en üst düzeye çıkartıldı
Elçilik önünde enlik" href="/tag/guv enlik/">güv enlik önlemleri en üst düzeye çıkartıldı. ABD elçiliğine çıkan her sokakta polisler uygulama başlattı. Polis ekipleri elçiliğe yakın sokaklarda iş yerlerine gitmek istey en herkesi, elçilik personeli dahil üst taramasından geçiriyor. Ayrıca, sırtında çanta olan kişiler çok dikkatli şekilde incel eniyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.