Açık öğretim öğrencileri için yüz yüze eğitim başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Açık öğretim öğrencileri için yüz yüze eğitim başladı
07 Mar 2018 / Çar 13:03
/ 43 Kez Okundu
| |

Harran Üniversitesi geçtiğimiz yıllarda başlattığı açıköğretim sistemi yüz yüze öğretim hizmetlerini bu yıl da sürdürüyor

Harran Üniversitesi geçtiğimiz yıllarda başlattığı açık öğretim sistemi yüz yüze öğretim hizmetlerini bu yıl da sürdürüyor.
Anadolu Üniversitesi’nin Merkezi Açık öğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dahilinde eğitim ve öğretim yapan açık öğretim, iktisat ve işletme fakülteleri öğrencilerine yönelik ücretsiz yüz yüze derslerin bahar dönemi başladı. Şanlıurfa’da eğitimler Harran Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda veriliyor.
Sistem sayesinde öğrenciler, öğrenci kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin derslere katılabiliyorlar. Öğrenciler, derslerden faydalanmanın yanı sıra birbirleri ile yüz yüze sorunlarını paylaşıp, öğretim elemanına sorular sorarak konuları daha iyi anlayabiliyor.
Öğrenciler, derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve saatlerini AÖF bürolarından inceleyerek öğrenebiliyorlar.
Eğitim verilen dersler
Yüz yüze öğretim hizmetleri kapsamında verilecek 12 ders ise Matematik II, Genel Muhasebe II, İktisada Giriş II, Osmanlı Türkçesine Giriş II, Makro İktisat, İstatistik II, Maliyet Yönetimi, Finansal Yönetim II, Finansal Tablolar Analizi, İngilizce II, Arapça II ve IV. Olarak blirlendi.
Harran Üniversitesi Yenişehir Yerleşkesinde bulunan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda deneyimli akademisyenler tarafından verilecek olan dersler, 26 Mayıs Cumartesi günü akşamına kadar kesintisiz devam edecek. Tüm Açık öğretim Fakültesi öğrencileri bu hizmetten faydalanabilecek.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.