Açıköğretim Sisteminde yeşil perdeli videolar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Açıköğretim Sisteminde yeşil perdeli videolar
05 Eyl 2017 / Sal 11:33
/ 77 Kez Okundu
| |

Açıköğretim Sistemi öğrencilerine yepyeni ders malzemeleri üretebilmek amacıyla, Açıköğretim Fakültesi 9’uncu kata Greenbox (yeşil perde) stüdyosu kuruldu

Açıköğretim Sistemi öğrencilerine yepyeni ders malzemeleri üretebilmek amacıyla, Açıköğretim Fakültesi 9’uncu kata Greenbox ( yeşil perde) stüdyosu kuruldu.
Stüdyonun ilk çekimlerine katılan Açıköğretim Sisteminden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Güney yaptığı açıklamada, “Bu stüdyo için uzun zamandır çalışılıyordu. Burada amaç öğrencilerimize ders çalışırlarken faydalanacakları ders videolarını mümkün olan en hızlı ve kaliteli şekilde hazırlamaktı. Bu stüdyonun özelliği, çekilen videolara çekim esnasında özel tekniklerle animasyonlar eklenmesine olanak tanıması, sonradan düzenlemeler için aynı anda ayrı bir kayıt daha alabiliyor olması. Bu teknikle ders videolarını kalite anlamında da bir adım ileriye taşıdık. Aynı zamanda üretim hızlandı. Bu da bize, öğrencilerimiz için daha kısa sürede, daha fazla ders için izlenebilecek daha zevkli videoların hazırlanmasına imkan sundu. Stüdyo kullanıma açıldıktan sonra güz döneminden 4 ders için 28 video, bahar döneminden 15 ders için 124 videonun çekimi tamamlandı. Ayrıca video sözlük projesi için 530 kavramın videosu hazırlandı. Hizmet içi eğitimler, tanıtım faaliyetleri ve sosyal medya paylaşımları için de stüdyoda çekimler yapılmaya devam ediyor” ifadelerine yer verdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.