Afrin’de asker olmak için dilekçe verdiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Afrin’de asker olmak için dilekçe verdiler
26 Oca 2018 / Cum 18:17
/ 86 Kez Okundu
| |

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Niğde Temsilciliğinden 50 kişilik grup Zeytin Dalı Harekatı’na katılmak için askerlik şubesine başvurdu

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Niğde Temsilciliğinden 50 kişilik grup Zeytin Dalı Harekatı’na katılmak için askerlik şubesine başvurdu.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Niğde Temsilciliği, Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan Mehmetçiklere destek için Dışarı Camii’nde basın açıklaması yaptı. Grup daha sonra askerlik şubesine giderek dilekçe verdi.
TÜGVA Niğde Temsilcisi Burak Yaşar Dışarı Camii önünde yaptığı basın açıklamasında, “Biz binlerce yıldır içerde ve dışarıda sayısız ihanetleri bertaraf ederek, Malazgirt’te Alparslan , Kudüs’te Selahaddin, Ridaniye’de Yavuz, Medine’de Fahrettin Paşa, Filistin’de Abdülhamit Han, Cerablus ve Afrin’de Gazi Recep Tayyip Erdoğan’ız. Bizler içeride birlik ve beraberliğimizi diri tuttukça hiçbir hain emel ve güç bize galip gelememiştir. Ordumuzun seferde olduğu bugünlerde birlikteliğe daha çok ihtiyacımız vardır. Çünkü ihanet bin düşmandan beterdir. Karşımızdaki terör örgütleri bebeklere ve camilere namaz vaktinde de saldıracak kadar alçaktır. Dünyaya adaleti nasıl dağıttıysak Başkomutan Gazi Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bugün yine, yeniden adaletin tesisi için seferdeyiz’’ dedi.
Grup daha sonra Niğde Askerlik Şubesine giderek dilekçe verdiler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.