Afyonkarahisar’da ’Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması’ düzenlendi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Afyonkarahisar’da ’Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması’ düzenlendi
23 Mar 2018 / Cum 17:09
/ 116 Kez Okundu
| |

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması” İhsaniye Merkez Camii’nde gerçekleştirildi

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması” İhsaniye Merkez Camii’nde gerçekleştirildi.
Afyonkarahisar İl Finali 11 Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin katılımıyla İhsaniye Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde gerçekleştirilirken, programa İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar, İl Genel Meclis Üyesi İrfan Seçen ve İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk katıldı. Jüri olarak İhsaniye Müftüsü Mehmet Akarslan, Vaiz Mehmet Emin Akpınar, Yeni Camii İmam Hatibi Nurettin Özçelik, İhsaniye İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Cengiz Özkılınç ve Din Kültürü Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hakan Kaçar görev aldı.
Hutbe Okuma Yarışması sonucunda en yüksek puanı alan Afyonkarahisar Merkez Sahipata Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Resul Demir birinci oldu. Afyonkarahisar Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammet Akça ikinci olurken, Çay Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ramazan Taha Metdar ise üçüncü oldu. Dereceye giren ve katılım sağlayan tüm öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından yarışma sona erdi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.