Ağaçta mahsur kalan güvercin için vatandaşlar ve itfaiye seferber oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ağaçta mahsur kalan güvercin için vatandaşlar ve itfaiye seferber oldu
15 Mar 2018 / Per 13:49
/ 79 Kez Okundu
| |

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde ağacın dalında yaklaşık 2 saat boyunca mahsur kalan güvercin itfaiye ekiplerince kurtarıldı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde ağacın dalında yaklaşık 2 saat boyunca mahsur kalan vercin" href="/tag/gu vercin/">gü vercin itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesi Karabaş Mahallesi Köseoğlu Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokak üzerinde bulunan bir ağaca konan vercin" href="/tag/gu vercin/">gü vercinin ayağı ağacın dalında bulunan bir ipe takıldı. Gü vercin ağaçta asılı kalarak çırpındığını gören çevredeki vatandaşlar kendi çabaları ile vercin" href="/tag/gu vercin/">gü vercini kurtarmaya çalıştılar. Bir süre vercin" href="/tag/gu vercin/">gü vercini kurtarmak için uğraşan vatandaşlar, çabalarında başarılı olamayınca durumu itfaiye ekiplerine bildirdiler.
İhbar üzerine kısa süre sonra olay yerine gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, vercin" href="/tag/gu vercin/">gü vercini kurtarmak için çalışma başlattılar. Merdi ven yardımı ile vercin" href="/tag/gu vercin/">gü vercinin asılı kaldığı dala ulaşan itfaiye görevlisi vercin" href="/tag/gu vercin/">gü vercinin ayağının takıldığı ipi keserek vercin" href="/tag/gu vercin/">gü vercini mahsur kaldığı yerden kurtardı. Gü vercin kurtarma operasyonunu izleyen çevredeki vatandaşla, itfaiye ekiplerini bir süre alkışlarken, gü vercni kurtardıkları için teşekkür ettiler.
Yaklaşık 2 saat boyunca ağaçta asılı kalan vercin" href="/tag/gu vercin/">gü vercin, sağlık durumunun kontrol edilmesi için itfaiye ekiplerince alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen vercin" href="/tag/gu vercin/">gü vercinin salındığı bildirildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.